Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Guds Son, Pol Pot o Backe i en bil fr

Ekwalls blogg

Lördag 7 april kl 20:20
Just när detta skrives någonstans i rätt snabb grå hyrbilsaudi mellan Mjölby o Estocolmo med Gud Son vid ratten, han gillar att köra bil när skymningen så sakteliga lagt sig som ett evigt täcke över motorvägen.
Med oss är även Backe o redaktör Pol Pot, vi är en riktigt fotbolls-snacke-bil.
Och vi är rätt överens om att vi lämnat en riktigt bra allsvensk fotbollsmatch i Andreassons borg, vi tycker alla att det var solklart rött på Alexandersson, att lille Anders var sensationellt bra som mittback, att Augustsson är stenhård när det vankas krig, att Junior måste vara svår att spela med men att han är otroligt bra i sina stunder, att Mathias Svensson inte är hundra efter skador o operation, att Keene inte syntes, att Borås Arena har personal som ingen annan o att det var så fruktansvärt jävla kallt.
Det är en viss charm med olika åsikter…herregud, på flyget i morse tyckte Backe att Jan Tauer var bra, b-r-a…men det är aldrig helt fel att vara överens.
Det vi såg idag förvandlade plötsligt BP-Djurgården på Råsunda dagen innan till ett parti bridge på pensionärsklubben inte långt från där jag bor, så intensivt var det…det var brännmärken i konstgräset.
Redaktör Pol Pot plockade fram ett påskägg ur mössan någonstans innan Jönköping o vi delade på chokladbitar, zoo ur tablettask o jodå…så kan livet vara i det här jobbet, men när vi stegade in på Mackendonken i Mjölby gick det fortfarande att känna boråskylan som på något vis bosatt sig i märgen o som möjligtvis kommer att vara utlyttad lagom till svenska flaggans dag.
***
Sidleds fick ett fullständigt psykbrott efter matchen mitt framför hela skocken av journalister väntandes på presskonferens.
Jag har ingen aning om vad det gällde o förbannade fotbollsspelare har man ju hört talas om, det är inget nytt.
Men jag tror inte att han var så nöjd med själva skådeplatsen för tokspelet, om vi säger så.
***
Blev förstås Tant Grön som uppladdning inför, gott kaffe men en rätt torr blåbärspaj.
***
Lille Bruno, Herrn Smith, Barbabexbo, Widddddding, korgbolls-Max, Hilding…det var folk med en hel del allsvenska matcher på nacken som befolkade pressläktaren.
Bara Buhre o Putte Kock saknades.
***
Andreasson sa att påskafton inte är nån bra fotbollsdag i Borås för folk sitter hemma o äter tråkiga familjemiddagar o sånt är heligt på bygden.
***
Studioman L-O körde kortbyxor i första halvlek, men till slut blev det så fruktansvärt kallt att till och med denna isman bytte om.
***
Det där med att Backe tyckte att Tauer var helt OK är alltså inget skämt.
***
Hans Borg verkade väldigt, väldigt glad efteråt.
Jag kan förstå honom, Malmö såg bra ut.
Magnus Haglund tyckte så, Holmén tyckte så, radion tyckte så, en kille i vaktmästeriet tyckte så, vi i bilen tyckte så, det kändes som om alla tyckte så.
***
Står man där därnere två meter från sidlinjen märker man hur fort det går på det bevattnade konstgräset.
***
Imorgon, söndag, imorgon La Liga.
***
Men håller Guds Son takten ska det hinnas kortare sittning med Mästaren i natten, alltid lika givande.

Annons
Publicerad 2007-04-07 22:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto