Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Finns den d

Ekwalls blogg

Onsdag 13 juni kl 09:20
Förlåt, en tidig morgon…men jag kunde inte låta bli:
Vem fan är Paul Lindholm?
Jo, jag vet att han är andretränare i Djurgården o jag vet att han brukar strutta omkring i kostym o hela det kittet på matcherna…men när människan försvarar att folk kastar in saker på en linjeman genom att påstå att "domaren har skuld som uppviglar publiken" då måste man nog ändå fråga sig vem den där Paul Lindholm är…jag menar, finns han på riktigt eller är det bara en trasdocka där i kostymen?
Tydligen skulle det röra sig om nån armbåge som Lindholm upptäckt…bara Lindholm, ingen annan…o det skulle vara ett av skälen till att Lindholm ansåg att fega idioter ska kasta in grejer bakom ryggen på folk.
Det är möjligt…risken finns alltid…att Lindholms
plockats ur sitt sammanhang i kvällisarna, men han har ju redan en imponerande historia av grodor o att bara vara i närheten av kalla Martin Hanssons strålande match på Stadion för "uppvigling" är ju bara befängt.
Ska vi någon gång försöka få bort idioter som kastar in saker från fotbollsläktare kan vi inte ha en allsvensk ledare som sitter o försvarar dem.
Om spelare kan bli avstängda ett par matcher för en armbåge borde det gälla tränare också, för jag är av den bestämda uppfattningen att ett tokigt uttalande kan skada fotbollen bra mycket mer än än en illa tajmad glidtackling.
Eller så här: hade det varit en supporter som öppet vräkt ur sig något liknnande i en tidning så hade Djurgården sannolikt stängt av honom ett tag.
Lindholm borde få ett par matcher på läktaren, lite böter o ett stort fett plåster att sätta över munnen.
Men…som sagt..jag är inte helt säker på att han finns på riktigt.
***
Jag glömde igår:
Andrej Komac var sannerligen strålande i Djurgården, aldrig sett honom så bra sen han kom hit…skönt driv i steget, energi o kraft på det väsentliga o inte så mycket på att springa o ramla eller att rusa in blint i närkamper, bra blick o grymt skott…jag menar, hade bollen bar gått ett par centimeter lägre o inte prickat ribba-in…då hade det varit ytterligare ett Årets Mål.
***
T9-funktion-diskussionen hos Adam o Gry i morse gick lite väl över gränsen…alla med barn i bilen bytte kanal direkt…men den hade sin poänger.
Jag har alltid undrat vem i hela världen det är som kommit fram till vilka ord som ska kunna stavas med T9 o vilka som inte fungerar.
A Schulman upplyste oss i morse att man på Ericssons T9 kan skriva "dubbelfitta" o "negerhora", däremot inte något så enkelt som "slida" (blir "skidå") eller "penis" (blir "remis")…nu vet jag förstås ingen som använder just orden slida o penis (herregud, vilket fjantigt ord det är) men du kan inte skriva "kuk" heller för det blir "jul" eller "lul"…jag fattar inte vem det är som använder just ordet "lul" eller för den delen "samlag" (går att skriva) istället för "knulla" (blir "lovlla") men så kan jag inget om teknik heller.
Slutligen: på min Ericsson kan jag inte T9-skriva Patrick Ekwall, men däremot Paul Lindholm…o kanske är det ändå ett tecken på vem som finns på riktigt o vem som inte gör det?

Annons
Publicerad 2007-06-13 08:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto