Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spanien blir magiskt iv

Ekwalls blogg

Söndag 17 juni kl 13:45
Jodå, så att…det fick gå.
Operasångare Cribba Uhrlin kom förvisso instudsande på tåget sekunderna före avfärd i kortbrallor, vit kavaj med röd näsduk o drog direkt igång en liten egen trolleriföreställning för 1:a-klassresenärerna..så man förstod ju vartåt det skulle bära hän.
Vi torskade TV-lagsmatchen i Tidaholm med 2-0, det kan ha varit första gången på 13 år som vi inte gjorde mål o jag ska inte göra en Elfsborg o skylla på gulfärgat gräs…men låt oss säga att det inte var en oväntad förlust.
Fem återbud timmarna före matchen o bäst var Pontan som lät hälsa från bilen att "jag är i Uddevalla" med en halvtimme före kick off o jag är inte helt hundra på min geografi men du ska köra jävligt snabbt om du ska tillryggalägga Uddevalla-Tidaholm på en halvtimme.
Under uppvärmingen ramlade det in skador o Mästaren tog priset som lyckades med konststycket att sträcka arslet, fråga mig inte hur o jag är inte säker på att jag vill veta.
När match väl drogs igång hade vi elva friska på plan…varav en var Lets Dance-Mårten o en var gladiator-Izor…o sex på bänken som knappt kunde röra sig.
Det du, Magnus Haglund…DET är en bortförklaring som man inte kan få tillbaka i ryggen!
Vi hade så uselt lag på slutet att vårt en-manna-anfall bestod av Myto Max G. som får Tommy Söderbergs teknik att framstå som fulländad.
Men vi var oslagbara på banketten…Lille Hysén berättade anekdoter om Roy Keane o Lets Dance-Mårten ståuppade så att det väldigt svenska Stadshotellet skakade en aning i grunderna.
På det: Andreasson me Långa Bollar på Bengt o en avslutande nattmangling i en pianobar me Myto Max G. vid flygeln o Wirmola, PG Hylén, Kotschack, sponsor-Bönan, Cribba, Mästaren, Karlström, Hysén, Supr-Mario, Lets-Dance Mårten, Andreasson o några till me ömsom skrålandes "hold the line..", ömsom i chorus gastandes "Öppna din dörr…"
Så vackert.
Jag körde Loka-grejen, satte mig med Latte i en BMW som Fru Latte styrde natten lång genom ösregn till Stockholm…framme vid 05, en dryg timmes sömn o sen handbollsstudio me tjockt lager smink o glatt humör bakom en rätt massiv fasad där någon längst bak i hjärnan skrek….sooooova!
Men, jodå, så att..det fick gå.
Och det gick.
Det gör det alltid.
***
Spanska liga-avslutningen ikväll blir ju magisk på alla sätt.
Mitt önskescenario…tidigt Barca-mål o så mycket nerv, så mycket press på Bernabeu…då kan det här bli helt fantastiskt dramatiskt…utan att jag bryr mig ett dugg om vem som vinner till slut.
***
SMS-omröstning i samband med matchen:
Nr 14 i deras lag blev framröstad till planens fulaste spelare.
Tommy Frejd till den med oschyssta.
***
Herregud, så bajsnödigt det blev i handbollens EM-kval mot Rumänien…panik, huvudlösa taktiska beslut, Kalle Anka-försvar, stirr-offensiv.
Ett tag trodde jag att det var på väg åt helvete igen.
Nu känns det vara skönt att vi är med på banan igen…hoppas bara Johan Pettersson kan övertalas om att spela vidare i landslaget, trots den helt ofattbara idén om att börja med Kristian Meijer på högersexan.
***
Abgar Barsom har inte setts så bra i allsvenskan som han var i Tidaholm igår.
Där kan nog en del allsvenska lag göra ett klipp i sommar.
Och hade jag varit AIK hade jag nog försökt med Bojan Djordjic som ny, unga o snabb kantspringare på vänsterkanten.
***
Tack alla ni som mejlat o håller med mig om att 20 cm offside är nästintill omöjligt avgöra för en linjeman.
Och, JA, jag vet ni få som mejlat om det…att man INTE är offside när man är i linje…men grejen är: ingen kan stå exakt i linje, du kan lika gärna vare en bit framför med bröstkorgen eller med ena knät/foten o det kan vara försvinnande lite…säg med ungefär 20 centimeter.
***
Mycket på gång nu.
***
Först: Zzzzzz….

Annons
Publicerad 2007-06-17 13:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto