Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Backe gick omkring p

Ekwalls blogg

Måndag 9 juli kl 17:38
Bagdad-Backe!
***
Som Wilma, 8 år, hade sett fram emot Potter-premiären…men det hann bli sent o en timme in i filmen sov hon så sött i sin sköna stol inne i den fantastiska sal 1 på Bergakungen i Göteborg…själv är jag inte så mycket för den här typen av film, men höll mig vaken o var väldigt nöjd med arrangemanget…X2000 till Lisebergsstationen – promenad Gothia Towers – lunch – två timmar Liseberg över gatan – film -kycklingvingar vid ståbord me Arne Hegerfors – sömn- frukost – tåg tillbaka o hemma igen i Estocolmo strax efter lunch…en skön o välregisserad Bindefeld-repa i en annars overklig värld där alldeles för många människor tror att de känner varandra på riktigt, men där ingen av oss kan klaga…o då talar jag allt från fint folk som politiker (Orback), författare (Kajsa Ingemansson), klokheter (Fritidresor-Lottie K) till så kallade "kändisar", där jag själv ingår i kategori C…för om man ger sig in i leken, får man leken tåla.
Vi frotterade oss med allt från skådisar, popartister, barnprogramledare, idol-nissar, idrottsstjärnor o bakom oss satt en sån höjdare som Britt-Marie Matsson…bara en sån sak… men för en 8-åring fanns det bara en som gällde o hon sa "pappa, nu har jag sett Christer Fuglesang på riktigt o han har varit i rymden!".
Då hade hon ändå sett o hälsat på Ravelli, Håkan Mild, Börje Salming o Arne Hegerfors…men för ett barn är en rymdraket en rymdraket, större än så blir det aldrig
***
Kan det var ett sånt där Halmstad-år i år?
Ett sånt där de bara smyger i vassen, där ingen tar laget på allvar förrän det är för sent o sen…ja, sen finns de med där o spelar helt avgörande guldmatcher på Örjans vall.
Det kan vara just ett sådant år.
***
Jon Jönsson ut – Björck in.
Sjöhage ut – Bella in.
Känns väl som 1-1?
Elfsborg försvagas bakåt, förstärks framåt.
***
Känner du för ett jobb i Premier League?
Du vet var du lägger grunden…som expert på Fyran.
Hedman till Chelsea, Backe till Man City.
Glenn Strömberg säljer pasta o olivolja.
***
Till kvällens Fotbollsmåndag satt vi utan expert ett tag, men nu har ledningen lyckats skrämma upp Långe Lundh från hans semester i Kivik.
***
Tror ni att Brommapojkarnas målvakt Kristoffer Björklund har råd att göra ett enda litet misstag när nyinköpte Asper får inleda på bänken?
***
Aldrig, aldrig, aldrig förut har en andretränare i England fått så mycket uppmärksamhet i svensk media.
(Även om givetvis "ingenting är klart", det ryktas om att Backe kanske är i Manchester just idag bara för att shoppa loss lite, en parantes men ändå)
***
Det senaste jag hörde om Helsingborg: fyra spelare kan knappt ett enda ord engelska, än mindre svenska…jag förstår om det blir svårt att få ihop ett LAG då, över en natt.
Minns hur det var…o är till viss del är…i Öster, de körde en backlinje i allsvenskan där alla på sin höjd fick kommunicera med teckenspråket.
***
Backe gick idag på Citys träningsanläggning med Citys kläder o hälsade på spelare under träningen, men givetvis är "ingenting klart".
Han råkade bara gå förbi, de kände igen honom från ett svenskt TV-program o undrade om han ville komma in ett tag.
Men för helvete…"vi får se hur det blir".
***
Väldigt mycket humor i den här
grejen i Helsingborgs Dagblad, en tidning som på klassiskt skånskt manér alltid tyckt att man "inte ska komma här o tro att man e nåt".
Men artikeln är rolig, även om man researchat dåligt på Brollan…han har inte varit i Båstad sen 1996 eller nåt.
***
Strax: Tre fotbollsmatcher på en gång!
Sen: Som Lärjunge i en värld skapad av Guds Son.
Imorgon: rullandes i snikversion av Porsche Cayenne, hela vägen ned till ett ställe där det sägs att det spelas en tennisturnering.

Annons
Publicerad 2007-07-09 16:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto