Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

H

Ekwalls blogg

Fredag 3 augusti kl 00:40
Om man ändå har vägarna förbi kan man ju lika gärna stega in på Konditori Continental i Ronneby, ta en räkmacka på formfranska, en Ramlösa, kaffe o ett wienerbröd som i Estocolmo kostat 23 spänn men här bara kostade 12 kr.
Sen: lilla rundan på stan o tänkbar minishopping, men det enda som lyste mot mig likt en katedral på ett torg i Italien var ett enormt Dressman o då vet man liksom vad de går igång på i Ronneby så det fick bli hyrbilen därifrån illa kvickt.
Mot klassisk mark, Worthingtons Hanöhus i Hällevik…ni vet den om "best club I ever played for? Hanöhus Night Club!" när Worthington fick frågan om vilken av alla hans klubbar han gillade mest, men det finns en annan rätt bra med Godfather när vi stegade in på Hanöhus-dansen efter en TV-lagsmatch för nåt år sen…Godfather sken upp o sa "här inne har jag ett bättre snitt än jag jag någonsin hade i allsvenskan…".
***
Det sista jag tror Malmö FF ska skylla på är domaren, inte efter att deras dyrt inköpta lag gjort lika många mål som Trelleholla efter 15 omgångar.
***
Shit, vilka sköna lirare Mjällby hade…jag gillade ytterbacken Daniel Ivanovski, yttermittfältaren Marcelo Sarvas o inte minst inre mittens Patrick Osiago…förutom då mittbackarna Lindberg o Cederberg.
Här finns det rätt mycket godis att hämta för ganska många allsvenska lag.
***
Jag älskar att läsa lokaltidningarnas små småklubbsreferat, de som alltid slutar med "o bäst i Sillhövda var Nisse Nilsson medan Sven Svensson i Lyckeby visade framfötterna", eller nåt sånt.
Jag fastnade väldigt mycket för en ingress i Sydöstran som avslutades klatschigt:
"…och Vikingarna drog det starkaste strået."
Det är rätt, alltid försöka förnya språket.
***
Senaste nytt säger att IFK Göteborg gjort klart allt med Tobbe Hysén o med Sunderland…tagit i hand…men inte skrapat ihop stålarna ännu!
***
Rätt skön kontrast att man kan promenera på en skogsväg från sitt hotell o plötsligt vara framme vid en arena som samlar 5500 åskådare till en fobollsmatch i Svenska Cupen.
***
Jag visste att jag skulle få ett par mejl om att det var medias fel att matchen bröts i tio minuter på Söderstadion.
***
När strömmen gick över hela Strandvallen så öppnades ett proppskåp som var ett sådant jag hade i min tvåa på Bergsgatan 2 i Malmö 1981.
***
Lill-Huss gjorde debut på Fyran o fick börja med 1) Pontan kom för sent efter det att hans bil stannat på vägen 2) Helt färsk redaktör, Suppen 3) Ganska ny bildproducent, Josef 4) Strömavbrott på hela fucking arenan.
Men så är det alltid att komma till Strandvallen, det är tuffa tag.
***
Kalmar-IFK Göteborg i final låter ändå helt OK.
***
Sverige äger i Europa…hur vi än vänder o vrider på det så var det längesen svenska lag gjorde sammanlagt 9-0 på lag från Estland eller Nordirland…hur vi än vänder o vrider så fick vi tillochmed stryk mot Cork City o Chisinau…hur vi än vänder o vrider på set så har inget svenskt lag ännu förlorat i Europa o hur vi än vänder o vrider på det så är det väldigt bra o ett litet lyft för en utskälld, hånad o bespottad liga.
***
Sova är nog inte helt fel nu.

Annons
Publicerad 2007-08-03 00:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto