Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chippen inte lika mycket v

Ekwalls blogg

Söndag 9 september kl 19:54
Vi försökte vara lite lustiga idag o körde ett litet tyrolerhatt-stuk på dagens krönika…den enda låt vi hittade med Östen Warnebrings gamla slagdänga "Vi borde köpa oss en tyrolerhatt" var en dansk variant med den gamle porrfilmskungen, jättepåsättaren Ole Söltoft…o min redigerare Max som klippt ihop mästerverket vägrar därför avslöja hur han ser ut på bild.
Jag har hört mycket om Söltoft i mina dagar…Claes Malmberg gjorde en vansinnigt rolig ankedot med honom som han drog på en stand up på Harrys i Göteborg i vintras…men har varken sett (in action, ska sägas) eller hört honom (förrän nu då), däremot var jag ute två kvällar i rad med Katja Kean i samband med danskmatchen i Köpenhamn i juni.
***
Zlatan åker inte med till Montenegro.
Det gav inte ens pengarna tillbaka hos Svenska Spel.
Och Mellberg lyckades också övertyga Lagerbäck att han skulle stanna hemma.
För min del spelar det ingen roll, de gjorde ett toppjobb när det skulle göras igår (även Mellberg var grym, han ser bättre ut än på mycket länge)…det känns bara bra att de slipper den helt meningslösa Montenegro-matchen.
Men Chippen som haltade ut helt slutkörd med kramp hade inte samma status i enskilt rum med förbundskaptenen…han tvingas åka med.
Knappast någon skräll, det heller.
***
Det är med världsrekord på 100 meter som det är med cykelsporten: man kan liksom inte jubla över ett världsrekord för man kan inte låta bli att misstänka.
9,74 av Asafa Powel idag var såklart helt sjukt bra, men jag vet inte…grabben var helt off på VM för några dagar sen o nu är han snabbast i världen på en sket-tävling i Italien.
Med all den historien i bagaget; vad fan ska man tro?
***
Ska försöka powernappa innan jag tar plats i Fotbollskanalens soffan istället för Långe Lundh någon gång när kvällen blivit väldigt mycket natt.

Annons
Publicerad 2007-09-09 19:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto