Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Slut p

Ekwalls blogg

Onsdagen 10 oktober 15:58
Det kommer mejl som fan, så därför på…som det heter…förekommen anledning:
Nej, inga frågor skulle på förhand godkännas av Zlatan eller någon annan i samband med intervjun som TV4 o Guds Son gjorde i måndags.
Nej, inga frågor förbjöds ställas.
Nej, inga frågor var uppgjorda på förhand.
Jag har inte varit inblandad men talade själv med en av huvudpersonerna, det vill säga hans som ställde alla frågor o gjorde intervjun, TV4:s egen Guds Son.
"Arrangörerna…alltså inte Zlatan…ville veta ungefär vad intervjun skulle handla om o jag berättade kortfattat o i stora drag, det är inget som är så ovanligt. Men det rörde sig inte om konkreta frågor o ingenting var förbjudet eller tillrättalagt på något vis. Jag fick fråga vad jag ville. Hade det varit censur tror jag inte frågor om Moggi o "skandalen" i Göteborg hade blivit "godkända", berättar Guds Son, även kallad Ola Wenström då o då.
Där har ni alltså sanningen.
Om man hade varit intresserad att ta reda på den…om man nu gärna vill vara någon som tycker att sanningen alltid ska fram…då hade det inte varit särskilt svårt att bara ringa o kolla med en av huvudpersonerna, vilket inte är särskilt komplicerat; du trycker på några knappar på en mobiltelefon o sen är det klart.
Eftersom lögner sprider sig snabbt som farsoter i denna svindlande info-värld känns det på något vis angeläget att påpeka just det här.
***
Just Zlatan var annars fortsatt väldigt harmonisk på dagens presskonferens o svarade på i stort samma frågor som ställdes av Guds Son häromdan.
Men han tog själv upp livet bland paparazzis i Milano, vilket var intressant o höra.
Och visade allmänt med all tydlighet hur bra han mår just nu.
Sa sen dessutom "tack" till hela församlade mediahopen innan han gick, SÅ bra mår han just nu.
***
Bäst från träningen annars: En mördande vänster i ribban från Källström o en kanon med högern rätt i mål från Elmander.

Annons
Publicerad 2007-10-10 15:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto