Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vilka fr

Ekwalls blogg

Onsdag 10 oktober kl 10:20
En fet bristning i vaden trodde jag bara var en fet bristning i vaden fyra-fem veckor o sen med i matchen igen.
Men så icke.
25 augusti brast det vid en TV-lagsmatch i Tierp.
Idag är det 10 oktober o jag är fortfarande off…kan inte springa snabbt till X2000, inte spela fotboll ens me Wilma, 8 år o hennes polare på skolgården, knappt gå halvfort i trappan.
Jag har av en snäll bloggläsare fått ett sånt där grymt blått vadskydd från Rehband…o det hjälper en del…jag har kört rehab-övningar efter ett visst schema.
Men ingenting tycks hjälpa.
Bodström…som var med i Tierp…sa med ett snett leende "välkommen till brustna vadernas klubb, det kan bli ett helvete".
Det är en av få gånger jag hört en sosse säga något som uppenbarligen ser ut stämma överens med verkligheten.
***
När jag träffade Sebastian Larsson första gången i London hade han långt hår o såg ut som nån i Magnum Bonum (hur jag nu kom på just det bandet, minns ni?)
Numera ser han väldigt mycket mera ut som en Premier League-spelare.
***
Som ett brev på posten kunde förstås en o annan inte låta bli att kritisera intervjun Guds Son gjorde med Zlatan.
Man får tycka som man vill om det.
Men jag undrar förstås vilka väsentliga frågor som kritikerna saknade? Exakt, vilka? Det skulle vara intressant att få veta.
Och…ja, intervjun var förstås en del av ett Nike-jippo där skoföretaget lät huvudpersonen ge intervjuer till vissa, jag tror ingen har förstått någonting annat.
Det är så det går till nuförtiden när det ges "exklusiva" intervjuer.
I Bladet o bilagan S har jag läst ett antal utmärkta fotbollsintervjuer som Erik Niva gjort ute i Europa, de flesta gjorda i samband med sponsor-jippon…ingen i svensk kvällismedia gör så mycket skoföretags-jippo-intervjuer som Niva…de senare jag läst i en serie med väldigt stora bilder på spelare i väldigt mycket Adidas-utrustning.
Fine with me, men det är som sagt inget nytt, inget ovanligt o inget typiskt TV.
***
Tony Rickardsson i Let’s Dance!
***
Jag blir verkligen så fläsktrött på allt snack om att linjemän ska byta sida, läktare ska vara tomma, folk ska strippas in på bara kroppen o bla, bla, bla.
Det här är egentligen hur enkelt som helst: Klarar du inte att låta bli att kasta saker omkring dig på andra människor är du förmodligen dum i huvudet o kan helt enkelt inte vistas bland folk.
Då ska du pekas ut, slängas ut o aldrig mer få komma tillbaka…möjligtvis efter omfattande behandling på ställe där folk går omkring i jävligt vita rockar.
(Och…om det nu är 5-6 personer…det är "alltid" bara en "liten klick"…hur svårt kan det då vara för alla andra tusen som vill få slut på skiten att peka ut de skyldiga?)
***
Efter sjunde omgången skriver Getingens hockeykrönikör "äntligen händer det någonting" sen det blivit tjafs i Luleå om huruvida Per Ledin filmat eller inte.
Ändå har Getingen gjort sida upp o sida ned om alla de andra omgångarna inför omgång sju.
***
I morse tyckte Alex Schulman i Mix Megapol att skåningar borde textas i TV eftersom skåningar låter som det låter när Alex spyr.
Humor, givetvis.
Och över telefon låter Alex meddela att det inte var blogg-Alex (han som suttit likt blöta hunden i TV-soffor o tagit tillbaka allt elakt han skrivit) som sa det där elaka om skåningar, det var radio-Alex…o han lär tydligen vara elak på riktigt.
***
Vad är den stora sensationen med att Ibrahimovic…som är avstängd…inte åker med till Liechtenstein?
Sen är det förstås en annan sak att Chippen o Kennedy tvingades följa med på den förhatliga resan o meningslösa matchen till Montenegro.
Det är trots allt skillnad på folk o folk.
***
Det får bli Råsunda en stund.
Träning 11.30.
Kanske passar på att fråga landslagsläkarna vad jag ska göra med vadjäveln.
Jag tror på bubbelpool.
Det brukar fungera på de flesta skavankerna i landslaget.

Annons
Publicerad 2007-10-10 09:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto