Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liten sensation i mitt lag mot Spanien

Ekwalls blogg

Måndag 12 november kl 15:59
Man ska alltid försöka vinna alla matcher, men Perlskog hade en liten tes om att spara på varnade spelare o spelare som inte är helt hundra mot Spanien borta…vi kan hamna i en situation med flera avstängda o ännu fler skador i en helt avgörande nervmatch mot Lettland.
Kan vara att Perlskog har en poäng där, just nu känns det viktigare att ha ett bra lag mot Lettland än mot Spanien….lite för att jag börjat ge upp mötet på Santiago Bernabeu, det känns mest mardröm.
Dock: jag tror på dansk hjälp.
Oavsett vilket, så här skulle jag kunna tänka mig att spela om alla är friska:

Isaksson
Nilsson, Mellberg, Hansson, Dorsin
Svensson
Chippen, Källström, Ljungberg
Zlatan, Allbäck

Jag tror att Svensson är vuxen att fixa den där defensiva Linderoth-rollen nu o han är i matchtempo nu (UEFA), till skillnad från Daniel Andersson.
Dorsin må vara en skräll men han visade mot Valencia x 2 att han är en ytterback som inte går bort sig mot spanska flanker, dessutom stabil offensivt (bra hörnor/inlägg) om det behövs…Edman inte lika stark i en-mot-en-spelet bakåt.
Jag tror på Isaksson eftersom vi kan behöva en målvakt som gör de där omöjliga räddningarna, annars känns kanske Shaaban lite tryggare i dagsläget med tanke på Isaks situation i City.
Källström har visat bra form ett tag, även om han blev utbytt tidigt senast i ligan. Det kommer bli relativt öppet spel när spanjorerna öser på, jag tror det passar Kim bättre än de tajta mittfält vi ställs mot ibland.
Som sagt; Chippen o Ljungan måste bevisa att de är friska nog att spela.
Vad Allbäck kan göra mot Spanien har vi sett förut.

Annons

Men ni vet också att Lagerbäck säkert tänker annorlunda o jag är ganska säker på att de funderar på Micke Nilsson som yttermittfältare i nån sorts Alexanderssonroll med Concha som högerback.

Publicerad 2007-11-12 15:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto