Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag förstod aldrig varför Chrunak skulle åka till Luleåskogarna

Ekwalls blogg

Onsdagen 5 december kl 19:47
Min bästa egenskap i köket är att jag vet hur vattenkokaren fungerar.
Annars är det illa.
När inte Wilma, 8 år, är här så äter jag frukost på Park Konditori, lunch lite varstans o oftast middag på förstklassiga Restaurang Konsumtionsföreningen i Apple Bay…om jag inte slår till med rätt svåra ostron på Sturehof eller så.
När Wilma, 8 år, är här måste jag försöka i köket…hon avskyr restauranger o framförallt så ingår det på något vis i hela det där pappa-paketet att man lagar mat till barn.
Idag gjorde jag mig till med en paradrätt: spagetti o en köttfärssås som jag är ganska nöjd med, såsen har utvecklats genom åren.
Wilma, 8 år, är ingen gourmet i den bemärkelsen…hon är väldigt nöjd för det mesta, även om jag så värmt en färdig lasagne i mikron.
Men idag blev det protest:
"Pappa, jag tycket det är för mycket köttfärs i köttfärssåsen!"
Vad fan säger man då?
***
Fick inte ni samma känsla som jag när det gäller Fredrik Risp: han verkade inte helt missnöjd med att Trabzonspor gått över gränsen med utebliven lön, så att han kunde gå fritt till ny klubb…eller hur?
***
Oscar Wendt bör absolut ta en vänsterbacksplats på Lagerbäcks januariturné efter den här senhösten i FCK.
***
Efter gårdagens blogginlägg, ett mejl:

"Hej! Godsaken Gefle IF lockar med är att Patrik Ekwall sällan syns i Gävle.
Cura, ut valeas
Med Vänlig Hälsning
Mikael Öster"

SVAR: Jag älskar verkligen folk med sinne för humor.
***
Jag minns Målvakten som en klok o framåt spoling när han stod i mål för Sverige under JVM-slutspelet i Portugal 1990, Sveriges hittills enda slutspel för juniorer.
Johnny Rödlund var svensk stjärna, Bjärred var mittbacksgeneral, Alex o Niklas Gudmundsson var med o Öster Stefan Paldan var en rätt skön snubbe, Uffe Lyfors förbundskapten.
I bussen på väg till matcherna…jag o Hallandspostens Kenta Johansson var enda utsända svenska journalister, det var andra tider då, vi fick åka med i spelarbussen…lyssnade Målvakten på Michael Bolton-ballader, minns jag.
Nu har spolingen
***
UEFA-spelet har sannolikt varit en nyttig läxa för Elfsborg, men kanske inte alltför nyttigt för Elfsborgska ledningen; nu rapporterar Andreasson om att Villareal bjöd på 9-rätters inför kvällens drabbning.
Valencia hade väl åtta rätter o Fiorentina bara sju.
***
Den gamla Pravdamannen (INTE Prada) från Götet, tvåmetersmannen Thomas Tynander, firar stora triumfer i det senaste, väldigt läsvärda, numret av S.
Dels en sammanställning av gamla sköna Stenmark-motståndare, som Tynander gjort me Lars Nylin…shit, vilka flashbacks med namn som Christian Neureuther, Peter Popangeliv, Hansi Hinterseer, Klaus Heidegger, Odd Sörli eller Fausto Radici (som sköt sig själv för ett par år sen!).
Och dels ett fantastiskt dokument om Manchester Uniteds flygolycka 1958…jag har själv suttit med Bobby Charlton i Stockholm när han tårögd berättade om katastrofen, tänk att ett halvt superlag bara raderades över en natt.
***
Julklappsrace me Wilma, 8 år, i Gallerian idag…vi var otroligt effektiva o jag hann tillomed inköpa ett par sanslöst diviga Armani-guldglansiga kallingar på Gate One till mig själv.
Sådant som kallas spontanköp.
När jag tog fram dem efter hemkomst undrade jag såklart vad fan jag ska med ett par guldglansiga Armani-kallingar till, hur vansinnigt svåra de än må vara?
***
När vi ändå är inne på julklappar, jag har ett grymt tips på klappar om du inte är helt säker på vad du ska köpa till den sportintresserade.
Mejla mig så får du veta mer.
***
På något vis känns det som att Ronaldinho o Barcelona är på väg att göra slut.
De har växt ifrån varandra, som det brukar heta.
***
Chrunak har alltid varit min man.
Men jag förstod aldrig vad han skulle uppe i Luleå-hockeyn att göra, hur fräckt man än tycker det är med en utmaning som är väldigt annorlunda.
Ett hockeyklubb i en rätt inskränkt miljö kändes verkligen aldrig som Chrunak.
Det han sa var förstås bara idiotiskt o väldigt barnsligt…man kan inte säga så bara för att man tycker att en ishockeydomare är dålig, då tar man elitserieomgång 28 på alldeles för stort allvar.
Men böter o en stor offentlig ursäkt hade räckt.
Det drastiska avhoppet avslöjar väl mest att det ligger hundar begravna någonstans.
***
…och vill du köpa ett par guldglansiga tajta kallingar i modell L från Armani för 700 spänn så går det ocks bra att mejla.
Oanvända dessutom.
***
Men nu ska det slås in paket.

Annons
Publicerad 2007-12-05 18:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto