Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här är en lista: Sveriges bäst klädda sportchefer

Ekwalls blogg

Fredag 4 april kl 14:35
Det har sannerligen varit "Stoppa Pressarnas" dag.
Först ringde Resumé o väckte mig o fiskade nåt vansinnigt efter arga citat för att Bladet ska starta ett webb-program som ska heta "Bank vs Niva", nån sorts rip off på "Ekwall vs.Lundh".
Som om jag skulle vara upprörd för det.
Vi stjäler alla lite här o var i den här branschen så jag orkade överhuvudtaget inte ens få ur mig ett enda citat som ens skulle kunna bli något i närheten av ATTACK, CHOCK eller bara ett litet RASAR.
Sen slår jag upp Getingen under sen frukost/tidig lunch på Konditori Parks uteservering läser om "TV-stjärnans nya miljömiss"…på nätet hade mina polare sett rubriken "Patrick Ekwall om sin nya miss" o i tron om att det rörde sig om nån ny tjej bombarderat sms-tangenterna…det var ju trots allt rätt tung sittning i Stureplan-anda igår.
Det
o jag har verkligen väldigt svårt att förstå att det intresserar läsare så mycket så att det ges en halvsida i tidningen.
Men uppenbarligen är det så att JUST MIN nya etanolbil…eller i alla fall jag som person…är roten till jordens undergång.
Där fick man för att jag i alla fall försökte tänka lite miljö.
Och jag förstår fortfarande den "nya missen", vad var den gamla?
Det måste däremot ha varit nån brud eller tre.
***
Intressant detalj jag glömt efter Malmö FF:s 1-1 hemma mot IFK Göteborg:
La ni märke till hur Malmöspelarna strålade av lycka o hyllades som segrare när slutsignalen gått?
Efter oavgjort på Malmö stadion i premiären…det är då vi förstår att tiderna har förändrats.
***
Långe Lundh vägrar tro någonting annat än att Helsingborg vinner SM-guld – se
.
Och missa inte den här
o vinna schyssta priser.
***
Djurgården utan Mattias Jonson är ett helt annat Djurgården.
Jonsons förlängning av kontraktet var nog viktigare än vad många vill tro.
***
När den där journalisten från Getingen ringde igår o sa "vi har kollat upp din nya bil o den är inte så miljövänlig som man tycks tro…har du någon kommentar till det?", så var jag helt o fullt övertygad om att det var någon som drev med mig.
Eller ringer de runt till alla C-kändisar o kollar huruvida deras bilar är miljövänliga eller inte?
Eller vad är grejen här?
***
En del mejlarefter det att jag beskrivit Christer Wallin som bäst klädda ordförande i allsvenskan.
Listor efterlyses, men jag är inte riktigt en listornas man.
Wallin står i särklass, möjligvtis småhotad av Elfsborgs Bosse Bank en bättre lördag på Grand i Borås.
Annars är det så mycket gubbtrötta grå kostymer o slipsar att du häpnar på den posten.
Sportcheferna, däremot…lite bättre klass.
Så jag viker mig, här är min lista..allsvenskans bästa klädda sportchefer, avdelning rätt oväsentligt men ändå småputtrigt diskussionsämne:
1. Håkan Mild, IFK Göteborg…mycket Pradaskor, jeansstuket normalt men en hel del briljant touch i form av elegantare skjortor, tunnare tröjor i både rätt passform o färger. Trollhättans Makelele har gått en lång fin klädresa via Schweiz, Spanien, London i Göteborgs överlägsna shopping för män.
2. Ola Andersson, AIK…ibland lite för strikt PR-mogulgrejen, men allt sitter verkligen som en smäck o det spelaringen roll om det är träningsoverall, svid eller lite casual.
3. Cain Dotson, GIF Sundsvall…en Tiger-man, ligger väldigt rätt i modet o det syns att han tänker innan han väljer dagens garderob.
4. Stefan Andreasson, Elfsborg…väldigt Italien-inspirerad efter några år i Comos Serie C-lag, inte i närheten av Ellosmyten, däremot en hel del Lars Wallin som har Cavaliere som klädsäte i Borås.
5. Svante Samuelsson, Kalmar FF…som Ola A, ständigt prickfri…har en längd som bär upp kläderna, alltid snygga skor men ibland en svag nyanstendens av Brothers som ställer honom utanför pallen.
Bubblare: Lasse Eriksson, Hammarby, Mats Jingblad, IFK Norrköping (är "manager" o det närmaste sportchef Peking har i sin organisation), Bosse Andersson, Djurgården, Lennart Sjögren, Örebro, Hasse Borg, Malmö FF, Magnus Sköldmark, Gais.
Inte ens nära: Micke Kaller, Halmstad…HBK kör lågmält som vanligt, Per Olsson, Gefle…har dubbelroll o mycket träningsoverall, annars mest mainstream, Lasse Larsson, Trelleborgs FF…har förutom en tid i Bergamo bott i Trelleholla i hela sitt liv.
(Ljungskile har ingen sportchef. Heller).
***
Nu väntar snart ett nytt litet vad-helvete hos naprapatens "detta är ingen jävla söööönhetssalong".
I morgon är Kulan i luften igen o därefter TV4 Open i tennis, där jag ämnar delta om jag får tag på ett racket…någon har ett över?
Som passar för väldigt utstuderad Raul Ramirez-tennis…hör av er!

Annons
Publicerad 2008-04-04 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto