Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det var bland det jävligaste jag sett

Ekwalls blogg

Tisdag 8 april kl 23:20
Mycket har jag sett genom åren, men; Liverpool-Arsenal, det var bland det jävligaste.
Och mycket har jag ju hängt med genom åren, men; men den Kvalserietabellen inför sista omgången, jeeeesus christ!
Det blev bara Champions för mig eftersom mitt Canal Digital-kort såklart ville bråka en dag som denna o beskedet från kundservice var att stänga av o sätta in kortet igen…har ni hört det förut…o när klockan börjat närma sig midnatt har jag ännu inte fått igång mina Canal Digital-kanaler o därför blev det ingen hockey.
Jag kanske ska vara glad för det, trots allt.
Viasat-kortet fungerade som det skulle.
Och Liverpool-Arsenal var bland det häftigaste jag upplevt framför en TV-apparat.
Arsenals furiosa inledning med klapp-klapp som hade fått herrar som Krutov, Larionov o Makarov att rodna av avund…chockmålet .
Hyypiäs monsternick, Torres mästerliga nummer i straffområdet o sen Theo Walcott, jag menar Theo Walcott…det var den snabbaste kontringsruschen jag någonsin sett, han skakade loss sju spelare på ren speed o kunde välja tre helt rena spelare att lägga fram bollen till o Adebayors 2-2 trodde alla var spiken.
Ingen hann andas på Anfield, sen Babel i straffområdet, Fröjdfeldts straffblåsning, Gerrards tryck upp i hörnet när allt stod på spel, till slut Babels 4-2 i en sista kontring o jag lovar they never walk alone efter den matchen, inte någonstans.
***
Även om du bara är en fotbollsmänniska så är fyra lag på samma poäng inför sista avgörande omgången i en kvalserie med två elitserieplatser på spel rätt osannolikt.
***
Nu blir det alltså tre lag från England i Champions League-semi (räknar med att Roma utan Totti inte kan vända 0-2 på Old Trafford) o efter att ha sett Liverpool-Arsenal så blir det svårt att protestera mot att den bästa fotbollen just nu spelas i Premier League.
***
Bäst i världen just nu: Cristiano Ronaldo, Fernando Torres o en frisk Leo Messi.
Vad säger du?
***
Det lär inte direkt som om Mjällby var helt nöjd med att Strömblad drog upp storyn som utspelade sig före matchen på Anfield; när någon trodde att Mjällby var Petit.
***
Nu känns det rätt inspirerande att åka till ett allsvenskt aprilmöte på Örjans Vall o se hur Halmstads Bollklubb o IFK Göteborg kan leva upp till det vi såg på Anfield.
Lycka till, boys.

Annons
Publicerad 2008-04-08 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto