Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Exakt SÅ ska ens semester inledas

Ekwalls blogg

Måndag 12 maj kl 16:39
Det blev som väntat: När det dök upp någon vid gaten kl 14:00 så kom förstås beskedet att den där reservdeln som skulle skickas från England aldrig fanns med på något plan, i alla fall inte till Arlanda.
Svenska Spel gav tydligen 1,03 på den utvecklingen.
Jag har all respekt för flygsäkerheten o ingen kan förstås hjälpa om något går sönder, men hela flygvärlden (alla, överallt, I promise) lider av nån sorts sjuka där information bara kan ske på fasta tider o där ett uppstått problem aldrig är tio minuter eller en halvtimme (lita aldrig på det, alltid minst en timme).
Att den där reservdelen inte fanns med på planet borde väl knappast ha upptäckts först kl 14 – det var ju då det utlovats att planet äntligen skulle avgå?
Istället fick vi då veta…o man ville ju inte vara den stackars sate som tvingades gå fram o meddela detta…att planet istället skulle gå klockan…19.00.
Ordinarie avgångstid var 07:45…barnfamiljer o hela fadderullan hade varit på Arlanda sen 06, kanske gått upp o åkt bil sen 03:00.
Så här: i just den situationen är man inte så mottaglig för ens en kvarts försening.
Nu ser det ut att bli tolv timmar.
Jag o Wilma, 9 år, flydde kaoset…jag gav mig inte in där bland fräsande föräldrar, besvikna barn o argsinta tanter, alla var som en enda stor gemensam Plus-Sverker…orkade inte be om taxiersättning, så nu sitter vi Apple Bay.
Om en timme blir det taxi tillbaka igen eftersom vi är dumma nog att tro på att planet lyfter kl 19:00.
Det blev till slut en dag med väckning 04:30 som därefter har ägnats åt att såsa på Arlanda (den här typen av förseningar måste vara en guldgruva för taxfreen), tugga i sig äcklig flygplatsmat, dricka läsk, spel lite yatzy, försöka förklara för ett barn vad "som händer" o i slutändan lägga ut 1500 spänn på taxiresor längs en motorväg under en dag som bara varit en öken innanför stora glasrutor på terminal 5.
Exakt så som man vill att ens korta semester ska börja efter en period i fullständig jobbhysteri.
Underbart!
***
Först när jag kom hem såg jag att Razak är till salu på Blocket.
Är det han själv som ligger bakom?
***
Om det är samma lirare som ska fixa planet som ska färdigställa min nya bil så kommer vi iväg om fem veckor.
***
Sa verkligen Pops att det var Macdonald Mariga som gjorde mål för Helsingborg igår?
***
Äntligen semester!
Eller hur?

Annons
Publicerad 2008-05-12 16:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto