Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

När någonting är ingenting: facebookar

Ekwalls blogg

Idag; inte mycket.
Förvisso upp i ottan för att sitta med Hegerfors o Getingens Roos i Nyhetsmorgons sportpanel.
En frukost på Park Konditoris uteservering…kallt som fan men det är själva känslan mera o det går alltid, typ uteservering i Paris…o sen tamejfan ingenting.
Det är så sällan jag gör ingenting för jag hatar att inte göra någonting men hjärnan o kroppen har styrt mig till ingentinglivet idag.
Facebookat lite, tittat o just bara TITTAT på den hög av papper jag måste ta mig an, facebookat lite till, bläddrat i ett gäng kvinnomagasin som jag lovat att skriva en text till o jag har ingen riktig aning vad jag skriva o tittade o just bara TITTADE på tangentbordet men facebookade istället, lunch, nespressokaffe, ett gäng samtal, en snabbsurf över väsentligt på nätet, facebookade, fick för mig att skriva några arbetsmejl men när jag väl satte mig tillrätta vid skärmen TITTADE jag bara, sov en timme på soffan, vaknade o facebookade, funderade en hel del på Buenos Aires i december, tänkte på mat, såg att klockan närmade sig sju o facebookade lite till istället.
Facebooka är just exakt det mest ultimata ingenting som finns.
Behövs ibland.
***
Det känns lite konstigt med bara en landskamp under ett sånt här landslagsuppehåll…man vill gärna trampa på över onsdagen också.
Miljöskadad, någon?
***
Lag har fallit på mållinjen förut i Superettan…inte för att jag tror att Örgryte gör det, men just Superettan är en väldigt lång resa o jag tycker alltid att det "händer saker" i tabellen på slutet.
***
Royal League fick cirka 40 millar för TV-rättigheterna när Kanal 5 drömde ljusblå drömmar i begynnelsen av den här turneringen.
När turneringen sen sökte nya TV-avtal verkar det som om ingen ville ta i turneringen med tång eller ialla fall: inte casha upp en spänn.
Jag tillhör dem som tyckte Royal League var ett gott försök…svenska lag behöver verkligen spela fler tävlingsmatcher året runt, det håller inte att löpa i skogen i fyra månader under ett år…så jag tycker det är synd att det inte gick att lösa på något sätt.
Allsvenska spelarna är däremot säkert nöjda, nu slipper de "spela för många matcher", kan köra mer löpträning, åka till en håla som La Manga o rulla tummarna o ösa på med lite fler invecklade inläggsövningar.
Matcher? Nä, sånt är bara för jobbigt.
***
Ju mer jag tänkt på det så känns det än mer tydligt att vi skulle gett Markus Berg åtminstone en kvart.
Så enorm förändring organisatoriskt…om man nu var orolig för det…är det ju inte att plocka in en anfallspelare i ett tvåmanna-anfall.
Det hade kanske inte betytt ett jäkla dugg, men vi behövde göra mål o Elmander hade kört fast.
***
Inte bara landslaget som lägger sin planering för 2009 i dagarna med USA-turné o annat.
Även TV-laget.
Vill ditt lag ha besök under 2009 så mejlar du mig snarast.
Med lite flyt är Harald Treutiger ytterback.
***
Blogga en stund är ju trots allt dagens trendbrott.
Men nu ska jag fortsätta slita med att inte göra någonting.
Mest ingenting

ANNONS
Publicerad 2008-10-13 19:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto