Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pain in the ass, som de säger i Häcken

Ekwalls blogg

En fullständigt speedad dag, i ordets rätta bemärkelse: jag har gått på något i 440 km i timmen, först nu börjar det avta.
I någon sorts träningsnoja fick jag rådet att ta en fettförbränningstablett…burk inköpt i helt legal affär på stan…inför morgonens powerwalk.
Jag hade ingen riktigt koll, tog två, skulle ha tagit en.
Efter en halvtimme kändes det som om jag legat med halsen upptryckt under en espressomaskin.
Framåt tiotiden…lagom till inspelningen av dagens Ekwall vs Lundh…hade jag inte haft några problem att på egen hand flyga till månen…den känslan.
Jag tror inte det märktes, men under hela programmet gick det en centrifug på högvarv inombords.
Pillerna var uppenbarligen proppfulla med koffein, ginseng o annat o jag är svårt känslig för sånt; dricker jag en Red Bull får jag göra en Ricky Bruch när det ska gås på toalett, så jävligt pumpar blodet.
Det har därför varit en dag som varit som i sittbrunn tillhörande Lewis Hamilton.
Jag har försökt hålla masken när kroppen frustat som ett jävla ånglok…men jag har ju känt hur ångan siprrat ut genom öronen.
Aldrig mer.
Och jag lägger ned träningen också, känns det som.
Överskattat slit mest.
***
Hur bra var egentligen 0-0 hemma mot Portugal, helt ärligt?
***
Med tanke på hur stor mediapress det ständigt är på BK Häcken så kan man förstås förstå varför de…likt Manchester United…stänger ute media som vill rapportera om laget i jakten på allsvenskan.
Tänk själva; alla dessa eviga reportage om BK Häcken o deras superstars som har fotografer hängande efter sig heeeeeeela tiden.
Det måste vara a pain in the ass, som man säger hos Häcken.
Men för fan: allt detta gnäll från mindre klubbar om hur lite det skrivs/sänds från just deras lag o när det väl finns ett läge att skaffa sig lite uppmärksamhet – då leker man Real Madrid.
Hur många mediamänniskor har det stått o väntat vid träningsanläggningen? Tre? Fyra?
Klarar inte spelarna av att ha några tappra mediamänniskor på sina träningar…jag lovar, det händer inte ofta…så kanske man ska fundera på annat än idrott på elitnivå.
***
Alltid lika spännande med Olsson som gäst i Ekwall vs Lundh.
Getingens krönikör gick igång på Viasats nya kanaler…som han gick igång!…o vi firade av Långe Lundh med en väldigt exklusiv landslagspresent.
***
Shit vad jag fick arga mejl från portugisiska fans efter det här blogginlägget, skrivet efter lottningen den 25 november förra året:

"Man ska ju alltid jämföra med vad vi kunde ha fått o då måste vi vara nöjda.
När Lagerbäck säger att lag som Malta, Albanien o Ungern är "länder under utveckling" så vet jag inte riktigt hur han menar.
Den enda utveckling vi sett av de länderna i det senaste kvalet är att:
Malta vann en match – mot Ungern.
Ungern var sämre än i senaste kvalgruppen (där Sverige fanns med) i en rätt lätt grupp.
Och Albanien vann två matcher – bägge mot Luxemburg.
Jag hade gärna varit utan Danmark, men jag vet inte…låter inte Danmark bättre än vad det är? Jag menar, hur bra har de varit i det här kvalet o förutom Nicklas Bendtner, hör du om dågon dansk som är på väg att erövra Europa?
Portugal vann tre tävlingsmatcher i år, Armenien, Kazakstan o Azerbadzijan…de spelade oavgjort i bägge mötena med Finland o klarade en kvalplats för att Serbien klantade sig rejält i ett par matcher.
Jag påstår inte att Portugal är ett dåligt lag…det finns inga sådana i första seedningsgruppen…men jag tror det är lag på väg neråt, jag tror det är ett lag vi kan slå hemma o ett lag som tappar onödiga poäng (vilket vi sällan gör) o framförallt: vi kunde fått Italien, Tyskland, Kroatien, Frankrike, Spanien."

***
Grattis idag, Långe Lundh!
***
Nu blir ju matcherna mot Danmark så sjukt viktiga, känns det som.
***
Efter några rundor på speed i stadstrafik idag slår det mig att det inte bara är min gata eller Apple Bay som belägrats av folk som gräver hål i gatorna.
Man skulle haft en sån firma, sådan som gräver hål i gatorna.
De finns överallt.
Tamejfan precis överallt.
***
Slutligen ett mejl från fotbollens ultimavärld:

Annons

"Älskar dina gliringar till Kulladal i bloggar osv. Fantastiskt kul!
De e nästan så att jag kämpar extra i matcherna när vi spelar. 🙂 Kanske därför jag var bäst på plan när vi bankade de gröna på lindängen i våras,hehe. På lördag har Olympic chansen att slippa oss nästa år. Kulladal mot Kvarnby.. har du sett [https://www.everysport.com/es-site/competition.html?id=32054&division_id=8962kvalserien??] Galet jämn.
Kanske bättre om du håller på oss så att Olympic inte i princip börjar på -6 poäng nästa år. 😉
Mvh Calle Nelin, nr14 Kulladals FF
ps. Keep up the good work! Även om du inte är världens bäste reporter så är du den som ger mest nöje, utan tvekan."

Annons

SVAR:Hej Calle. Gratulerar till de stora framgångarna. Nu går jag inte precis o tänker just på Kulladal varje dag, men uppenbarligen har Kulladals lillebrorskomplex inte riktigt släppt sen jag var lite mer engagerad för typ 25 år en. Och nr 14, minsann. Då vet vi det.

Publicerad 2008-10-16 18:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto