Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hade Henke spelat golf hade han varit ‘ett bollgeni’

Ekwalls blogg

Det är ju som det är med otrohet, men ibland går det inte att hålla sig.
Jag ligger med en ny.
En Nokia.
Ni vet ju precis hur det är, du lallar omkring med din gamla Sony Ericsson i år efter år…lär dig rutinerna, kan alla knappar som det ska tryckas på vid alla olika tänkbara tillfällen, känner att det går förbannat trögt ibland men kämpar vidare i ren slentrian.
Då är det lätt att slå till med en helt ny modell, när du blir presenterad.
Det behöver inte betyda att det blir så mycket bättre, men just nu känns det i alla fall bra.
Jag gav upp Sony Ericsson idag.
Sen P990 kom har jag haft alla tänkbara modeller som antingen ballut ur helt eller varit så otroligt slöa att man skulle kunna tro att samtliga var födda på 80-talet (den har jag snott från Långe Lundh, som hävdar att alla som är födda på 80-talet är lata).
Nu fick det bli en Nokia E71 som David på världens bästa mobilabonnemang, Tre First, rekommenderade med varm hand.
Sliverglänsande, len o skön.
Om det..som är vanligt när det bytes till nytt…mest bara är en vacker fasad, det återstår att se.
***
Innebandy-Henke går vidare.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, har inte bestämt mig.
På något vis tycker jag att det är ganska coolt, ungefär som gamla historier om Sven Tumba o sådana som kunde lira i landslaget i både hockey, fotboll o bandy.
Och vill killen spela innebandy så låt honom göra det, hade han valt att spela tennis eller golf hade ingen sagt ett förbannat dugg eftersom det är sporter som alla gamla gnetgubbar tycker det är OK att fotbolls- o ishockeyspelare sysslar med.
Säg att Henke haft 0 i handicap o gått med…lite på skoj, lite på allvar…i nån ganska proffsig golftävling…jag lovar; då hade det varit OK, då hade det hetat vilket bollgeni han är o inte att golf var en pajassport.
Å ena sidan.
Å den andra; spela landskamp i Holland ena dan o dagen därpå träna för en plats i ett superligalag i innebandy nästa…jag vet inte vad jag ska tycka.
Och det är klart att en kille som varit förbannat lovande i fotboll men som ändå valt innebandyn, han skulle aldrig – 20 år senare! – på allvar kunna konkurrera om en plats i ett allsvenskt fotbollslag, förmodligen knappt i ett division 2-lag.
Men det kan väl vara skitsamma.
Låt grabben spela innebandy o platsar han i högsta ligan, då är det som det är.
Jag menar, kan Prinsen få köra bil bland de bästa så kan väl Henke få spela innebandy.
***
Det här var ett väldigt roligt mejl förmedlat via facebook idag:

Hejsan Patrick!
Jag heter Marko Terlikar och är också fotbollsjournalist men i Slovenien. Jag jobbar på en hemsida som heter nogomet.net. Jag skriver till dig eftersom jag tycker att ditt programm med Lundh är grymt och håller tummarna att programmet dröjer länge o dessutom är det två skåningar som sitter i förarsätet så inget kan gå fel. Jag blev arg efter EM eftersom TV4 kodade programmen så att dom som inte var bosatta i Sverige kunde inte se programmet men under den seanste tiden har även vi som är utomlands tillgång.
Med vänliga hälsningar från Slovenien.
Marko.

Annons

SVAR:Härligt, kanske kan vi sälja formatet dyrt över hela världen…not. Men kul att du uppskattar programmet. Och Slovenien är ett fantastiskt fint land med lite Alperna-stuk o väldigt vackra ladies…minns handbolls-EM för några år sen då vi bodde i Velenje o åt grymma wienerschnitzlar varje dag.
***
Enligt både seriösa motorjournalister o de som står bakom Prinsens stall så är ju dessutom Carl Philip helt fantastiskt lovande.
***
När Daniel Andersson stack till Bari skrek alla efter den nye unga mittfältaren som var så lovande o vi minns hysterin (med all rätt) kring Anders Svensson hans landslagssuccé.
Sen blev de två folkets hackkycklingar, oavsett vad de gör o hur de gör det…jag har aldrig riktigt förstått det.
***
…däremot har jag ju sett några innebandymatcher på senare tid o Henke kan ju springa, men klubb- o skott-teknik…herregud, det känns som en helt ny värld nu, jämfört med för 20 år sen.
Jag blir djupt impad om han fixar det.
***
Lille-Anders har vi räknat ut förut.
Han kan säkert bli ett starkt kort i Trelleborgs FF.
***
Ingelsten till Holland, ja varför inte?
Vem är INTE på väg till Holland?
***
Själv är jag på väg till Idol.
Wilma, 9 år, har gjort skylt o allt.
Vi går dit med min nya…ska sitta o fingra lite på den, i smyg sådär.

Annons
Publicerad 2008-11-21 17:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto