Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Missa inte Brolin i poser och klädsel

Ekwalls blogg

Fyrans Anna Brolin porträtteras intressant i senaste Café under den något höhöhöhö-grabbiga rubriken "Sveriges finaste fotbollsexpert" på ettan vilket Guds Son beskrivit rätt underhållande på sin nya blogg:

"Anna är en mycket driven, språkskicklig och kompetent fotbollsreporter, just nu baserad i Barcelona. Det känns dock jäkligt mycket Ryan Air över att kalla henne för en "fin fotbollsexpert". Hade Café ens funderat på den rubriken om det handlat om Lasse Granqvist? Å andra sidan tror jag att Lasse hade tackat nej till fotografens alla önskemål om poser och klädsel. Där finns också ett ansvar naturligtvis."

Jag håller förstås med, men Guds Son vore nu inte Guds Son om han inte hade tyckt att bilderna Anna i bland annat jeansjacka o långärmat springadens på strand o lutandes mot en vägg var poser o klädsel som man borde tacka nej till.
I samma magasin är Juventusbröderna Mellberg o Ekdal uppsnidade till designad topp o ska se lite "utmanande" manliga ut mot italienska husväggar…jag tycker bilderna på både Anna o Juvekillarna är snygga, väldigt smakfulla men självklart svårt arrangerade o designade.
I alla fall, oavsett vilket: Elin Bak har alltid varit en skön tjej att jobba med, men jag tror inte att hon har slarvats bort mycket mer från Fyran än Anna Brolin skickades iväg från Viasat.
Jag noterar det påpekas i rubrik…TV4 snuvad på Elin, typ…i en av flera Bladet-texter som Viasat-redaktionen skrivit under pseudonymen "Jonathan Jeppsson".
Jag har ingen aning om varför Elin slutade i TV4:s sportpanel på morgnarna…det är möjligt att Fyran måste trycka in Bonnierfolk, men det kanske är naturligt i en mediavärld där TV-kanaler o tidningar gärna ligger med en o samma nuförtiden.
Efter att ha läst Anrell på senare tid…herregud, han verkar helt ha tappat det…så kanske han dumpades av andra skäl, vad vet jag?
Eller så ville morgonredaktionen bara byta ut sin panel efter ett gäng år?
Och sen byter någon till någonting annat o tillhör någon annan o sen ligger man som man vill igen…det är lite så det fungerar, ni som hänger med.
Sådano äro nu säkert branschen, jag har svårt att bli upprörd över det från den enkla lilla anspråkslösa position jag har på TV4:s golv.
Vad jag ville komma fram till med allt det här; se gärna "Anna Brolins La Liga" i TV4Sport, det är ett litet guldkorn med häpnadsväckande tunga intervjuobjekt.
Hon är ganska "fin" där också.
Men framförallt väldigt bra.
Trots att hon är något så konstigt som en tjej.

Annons
Publicerad 2008-11-26 23:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto