Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hallå, jag använder också "Zlatans push-up-kalsonger"…

Läs gärna det HÄR o ni inser också att det är på alla sätt fascinerande att en världsstjärna av Ibrahimovics kaliber fortfarande tar fram mobilen o ringer till journalister för att påpeka något han tycker är felaktigt.
Inte agenten, inte PR-firman, inte advokaten, inte mediarådgivaren, inte Inters presschef, inte någon Nike-representant – superstjärnan himself.
Undrar om Beckham, Ronaldo, Messi o alla de andra gör likadant?
På något vis är det förstås rätt skönt att Zlatan själv ringer när han vill rätta till något som han läst o som han tycker är fel, det känns ju lite mer ärligt (herregud, jag läser om "stjärnor" i min direkta närhet som pratar med media via TV4:s mediaavdelning).
Och så fick han Bladet att dansa efter en pipa också, det var också intressant…har man raka spåret in till chefredaktören så ska man såklart utnyttja den kanalen.
Jag har skrivit om Frigos push-up-kallingar tidigare, om ni minns o jag fick också det där brevet någon gång i december med ett par nya kallingar o med en PR-text där det förklarades att man var väldigt glada över att Zlatan Ibrahimovic använde deras kalsonger.
Nu kan jag avslöja att jag också använder dom jag har fått…däremot kör jag inte ned hela paketet i push-up-påsen o drar till med gummibandet för det kan ju vilken kille som helst räkna ut med en grapefrukt att det är synnerligen obehagligt…o kanske kan det vara något för Frigo att dunka ut i nästa PR-brev o nästa försändelse; men då vill jag ju ha mer än ett par kallingar o gärna i rätt storlek; L, inte M.
Ni kan få använda bilden här ovan som nån sorts bevismaterial.
Men det kanske inte är lika givande som att använda Zlatans namn.
Nä, just det…kanske inte riktigt samma grej.
Kanske snarare tvärtom, när jag tänker efter.

Publicerad 2009-01-03 kl 12:14
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons