Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En väldigt otäck dröm om Henrik Rydström

Ekwalls blogg

Aldrig drömmer jag som när jag är på semester.
Häromdan vaknade jag mitt i natten…det händer aldrig annars…av att jag jagades av någon orm som aldrig slutade hugga efter min springande ben.
Men det kan vara fan så mycket mera bisarrt än så; som i natt.
I ett evinnerligt drömskt hopkok av diverse ingredienser där jag befann mig någonstans och bevakade en fotbollsmatch i den sista allsvenska omgången så accelererade flummet i det faktum att Kalmar FF:s Henrik Rydsröm helt sensationellt inte kom till start eftersom han hade valt att provträna med finska ligalaget FC Honka.
Hur jag hade kommit fram till FC Honka har jag tänkt på hela dagen i en solstol på en Kap Verde-ö, men aldrig varit i närheten av att komma fram till ett svar.
Det hela slutade i alla fall med att Kalmar missade guldet efter att ha förlorat just i denna sista omgång mot något lag som inte kom till liv i drömmen, att Rydström satt på bänken för FC Honka och att Örebro SK högst sensationellt tog SM-guldet efter att ha vunnit de sista sju omgångarna.
Skulle man våga gå till skrynklare o få den typen av drömmar analyserade?
Inte jag i alla fall.

Annons
Publicerad 2009-01-04 22:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto