Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Ola, en sann Halmian

Avslappnat nu på svenskarnas träning i Arena Zagreb. Så avslappnat att jag och Ola Lindgren kan ha en hyggligt seriös fotbollsdiskussion. Om Halmstad, eller i alla fall om Halmia. Lindgren är halmian och vill hävda att det finns många sådana. Vi till slut fram till fem stycken; Ola själv, hans farsa, Per Gessle, Benga Johansson och en kille Ola känner som kallas Släggan. Själv minns jag en tid då Halmia var uppe i allsvenskan…och värvade Benny Mårtensson, tror jag…men åkte ut direkt. Ola själv var målvakt i Alet och var hyggligt lovande, stod i A-laget som 16-åring. Vi diskuterade sen bäst och sämst fotbollsspelare i handbollslandslaget och var överens om att Magnus Andersson var den mest lovande. Jag tyckte nog att Martin Frändesjö var sämst, men Lindgren hävdar att det var Robert Hedin. I alla fall; alltid lika uppfriskande med ett fotbollssnack.

Publicerad 2009-01-28 kl 14:42
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons