Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Det finns böcker om allt

12å

I brevlådan idag en tjock bok som är lite svårdefinierad; "1000 things to do when staying at Scandic." Boken handlar alltså om vad du kan göra när du bor på ett Scandic-hotell, när du INTE är på hotellet. På sitt sätt är ju boken genialisk för det hade varit ett helvete att göra en bok om 1000 saker du kan göra PÅ ett Scandic-hotell. Bortsett möjligen från det man fick bo på i ett industriområde utanför Övik under hockeytiden…eller NOT. Nu får jag istället tips nr 268, saker att göra om jag bor på Scandic i Örnsköldsvik: Ät rutten fisk. Handlar om att du kan äta något som heter surströmming…men det hade jag väl kunnat göra om jag så hade bott i ett tält på Foppas golfbana? Jag gillar även tips 89 när du bor på Scandic i Huddinge: Leta efter svamp. Wow! Eller tips 253 om du överhuvudtaget får för dig att bo på Scandic i Nyköping: Åk mountainbike. Jag är tagen. Boken är fantastisk. Jag funderar själv på att göra en som ska heta 1000 saker att göra när du cyklar mountainbike. Och första tipset ska vara: bo på Scandic i Nyköping.

ANNONS
Publicerad 2009-03-05 kl 16:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto