Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Därför tror jag det blev Nannskog

Nu nås jag då av beskedet att Lagerbäck väljer Nannskog istället för Rosenberg och Oscar Wendt istället för skadade Safari.
Måste säga att jag gläds lite åt Wendt som gjort varit strålande i FCK på senare tid och som jag varit lite inne på som tänkbar vänsterback OM inte Erik Edman tryckts in från Wigans B-lag.
Wendt tog aldrig chanserna han fick, såg mest ängslig och trög ut men det var också lite orättvist: vänsterspringare i 3-5-2-grejen, endt spelade mot Frankrike, Albanien och lite mot Ungern…ingenting hände på den kanten.
Som vänsterback, däremot, är han högklassig.
Nannskog eller Goitom?
Jag utgår från att det skriks högt nu, men det skreks rätt högt om Nannskog också för ett tag sen…om ni minns…det skriks alltid rätt gällt när det gäller något nytt.
Själv hade jag valt Goitom (se blogginlägget innan detta) för att han bevisligen har form och är mitt uppe i brinnande ligaspel…säga vad vi vill om norska försäsonger, men de brinner i fall inte.
Men valet är inte överraskande.
Lagerbäck/Gazellen går väldigt mycket på rutiner här; Nannskog har varit med ett litet tag nu, har sagt goddag till Svenska Spels landslagsrepresentant, vet vad materialaren heter och är redan en "i gänget".
Det spelar större roll än vad ni tror i sammanhanget, just därför kan det vara rätt…sen är det såklart en helt annan sak om VARFÖR det inte är lättare att slussa in nytt i landslaget sådär "på en gång".
Men det kan ha lika mycket med spelarna att göra som med förbundskaptenerna…ni kan ju alltid minnas Pär Zetterberg.
***
Well, well.
Min egen Portugalväska måste packas nu.
Sen rusning till Norrköping för EM-kval-handboll Sverige-Montenegro.
För att avrunda med Fotbollskanalen Europa, där det säkert blir mer Goitom-Nannskog-snack.
Men det går ju alltid att bli nådd; mobilen, mejlen, TV-rutan, Fejjan och Twitter.
2009 är här.

Publicerad 2009-03-22 kl 12:54
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons