Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En läktare med ljuva minnen

Så snart jag var tillbaka i Cascais så slog det mig vilket fantastiskt mästerskap EM 2004 var; vädret, maten, miljön, människorna och – Sverige! Vilka grymma matcher det var…och vilka sköna pass vi hade på läktaren på träningsarenan med det oslagbara namnet Estadio Antonio Coimbra da Mota. Perfekt i solgasset och ett härligt kaffe i små plastmuggar som serverades från ett rullande cafe. Nu är vi tillbaka på brottsplatsen. Jag tror jag valde exakt samma stol som senast, många kollegor valde skuggan istället då. Nu fick jag sällskap av Olsson och Lundh.

Publicerad 2009-03-24 kl 13:17
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons