Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lundh bakom ratten, en rysare

Eftersom som jag måste utnyttja transporttiden till att jobba med allsvensk förhandsserie och eftersom foto-Soffan gjorde Loverboy sällskap i hans bil så fick det bli Långe Lundh som chaufför mellan Cascais och Porto. Det är en upplevelse i sig. Efter tiotalet mil gjorde han en Hildingsson; upptäckte att bilen faktiskt hade en sjätte växel. Annars är jag mest imponerad av att Lundh kör en klassisk tio i två över ratten,..som hämtat ur en instruktionsbok…med böjda armar, trots att han sitter i baksätet och kör.

Publicerad 2009-03-27 kl 12:01
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons