Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lång dags färd mot Fotbollskanalen Europa

Jag lyckades styra in mig på ett plan som går kl 14.30, men Långe Lundh ville hem tidigare och sov i trekvart för att hinna med en inrikesflight kl 06 för att connecta med Stockholmsflyget från Lissabon. Men när Lundh och foto-Soffan kom till flygplatsen så "fanns" inte flighten som skulle avgå kl 06. Istället fick de veta att de skulle åka direkt till Arlanda med ett flyg 10.30 och Lundh fällde likt en schweizisk kniv ihop sin kropp i en fåtölj för lite sömn. Det visade sig senare att planet de flög med var direktflyget från Lissabon som valt att gå ned och hämta upp ett gäng i Porto. Och jag vet folk som bilade hem 35 mil i natten från Porto för att hinna med flyget hem från – Lissabon… Flygvärlden är ibland lite som den som handlar med TV-rättigheter…det schackras hit och dit och du vet aldrig vem kan lita på. Men vi slipper i alla fall åka till en träningsmatch i Belgrad.

Publicerad 2009-03-29 kl 13:50
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons