Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det visste ni inte om PSV:s omklädningsrum

Ekwalls blogg

Snabb uppkoppling på Schiphol innan jag rusar mot gaten och en boarding.
Ännu en grym dag, idag i sällskap med Ola Toivonen som bland annat visade runt oss i PSV:s inre.
Jag fick en skön nostalgikick av att se porträttbilder inne i PSV:s omklädningsrum på PSV-stjärnor och där satt Ralf Edström med värsta "klubbirna" till polisonger, Peter Dahlkvist, Björn Nordqvist, Glenn Hysén i lite pottfrisyr och Klabbe Ingesson.
Dessutom intressant att PSV hade ett inrett bönerum för sin muslimska spelare i omklädningsrummet samt ett lekrum för vuxna med ett konsgräs och ritade linjer…som ett rum för småbarnen på IKEA ni vet.
Fast för välbetalda fotbollsproffs.
PSV:s omklädningsrum är förresten helt runt…hur coolt som helst.
***
Måste dra nu.
Men ett mejl snabbt efter min story om hyrbilen och passet:

"Tänkte bara kommentera din lilla histoia om att hyra bil.

Precis samma sak hände mig förra året när jag och en kompis bestämde oss för att åka skidor i frankrike. Vi bokade endast en flygstol till Grenoble sen en hyrbil som skulle ta oss runt i de franska alperna. På Kastrup märker min kompis att han glömt sitt pass men det går alldeles utmärkt att åka på ditt körkort eftersom vi åkte mes SAS inom EU-länder. Allt var frid och fröjd till vi skulle hyra bil, han hade gjort samma sak som du att han hade allt betalat men han var tvungen att visa att han var han med ett pass. Då sa jag att jag hade ett pass, men det gick inte eftersom jag hade inte betalat bilen. Efter ett telefonsamtal till SAS gick det trots allt vägen. Kändes nästan som att man var i Ryssland och var tvungen att muta sig till bilen.

Annons

Har fortfarande inte sprungit på dig på Swedbank Stadion än men hoppas göra det i framtiden

Tack för en bra blogg.

Med Vänliga Hälsningar/Best Regards

Mikael Gustavsson"

SVAR: Helt galet. Kan någon på Avis svara. Vad är grejen med att tvingas visa ett pass om du ska hyra en bil. Vad spelar det för roll om du är från Grekland, Sverige eller Kambodja?

Publicerad 2009-04-22 20:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto