POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Och stora news idag också

Idag var det annat drag i världsnyheterna. Bladet fläskade på med hela första sportsidan om Labinots citat hämtade direkt från Real Madrids omklädningsrum. Den här gången satsade såklart kvällisen på helt rätt story. Givetvis. Våra kompisar på Getingen ignorerade totalt – de satsade istället på att du kan vinna biljetter till allsvenskan. Och Sporten på TV4…nja, där krävs det en del för att trycka in sig. Vi ser alla lite olika på vad som är bra och vad som är "bra".

Publicerad 2009-05-01 kl 21:10
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå