POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Fotboll är underbart

Just i detta nu på Stortorget i Helsingborg, hade tänkt checka in på mitt hotell. Istället inklämd mellan en armada polishästar, piketer och rivaliserande idioter. Fyrverkeripjäser yr i luften och vanligt vanligt hederligt folk får ta skydd. Det är väl så det ska vara utgår jagfrån. Utgår alla från. Det är så det har blivit, tyvärr. Det ska spelas en sketen allsvensk fotbollsmatch, vi har en innerstad som tvingas vara smått belägrad och ganska många vanliga människor som är livrädda och får fly in i butiker. Jag förstår om folk undrar om det ska vara så här för att ett fotbollslag ska möta ett annat., jag kan inte göra annat än förstå dem. Själv får jag sitta en stund inlåst i min bil för att en polis tyckte att det var säkrast så. Visst är det härligt med fotboll.

Publicerad 2009-05-04 kl 17:36
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå