Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fotboll är underbart

Ekwalls blogg 2009-05-04 17:36

Just i detta nu på Stortorget i Helsingborg, hade tänkt checka in på mitt hotell. Istället inklämd mellan en armada polishästar, piketer och rivaliserande idioter. Fyrverkeripjäser yr i luften och vanligt vanligt hederligt folk får ta skydd. Det är väl så det ska vara utgår jagfrån. Utgår alla från. Det är så det har blivit, tyvärr. Det ska spelas en sketen allsvensk fotbollsmatch, vi har en innerstad som tvingas vara smått belägrad och ganska många vanliga människor som är livrädda och får fly in i butiker. Jag förstår om folk undrar om det ska vara så här för att ett fotbollslag ska möta ett annat., jag kan inte göra annat än förstå dem. Själv får jag sitta en stund inlåst i min bil för att en polis tyckte att det var säkrast så. Visst är det härligt med fotboll.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto