POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Jag känner mig lite Rakt över Disc

När jag var väldigt mycket yngre så var radioprogram som spelade dunka-dunka-musik så sällsynta i P3-skvalet att du spelade in Clabbes Rakt över Disc på C90-band för daglig dosering i kassettbandspelaren under veckan. Jag inspirerade så till den milda grad att jag var DJ på ett antal skoldanser runt om i södra Malmö. Those were the days. Nu återupptas min gamla…otroligt föråldrade…DJ-ådra när jag ikväll står i båset på Bon Palais och spelar skivor. Med lite hjälp, tack och lov. Jag har o alla fall inhandlat lite skivor idag…mina gamla var på vinyl…och jag kommer satsa hårt på min specialkunskap: tidig 80-talsdisco. Patrick Hernandez, Jacko, Boney M, Kool and the Gang, det stuket. Yauzza, yauzza, yauzza!

Publicerad 2009-05-29 kl 12:40
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå