Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mitt liv som mejlbox (för en dag)

12å

Semestertider för många nu.
Lite lugnare på en blogg nära dig, men vi lägger inte helt ned verksamheten.
Så ej heller mina läsare.
Eller deras mejlverksamhet.
Så, därför…i väntan på något annat…här hur det kan se ut i min mejlbox under en dag.
Jag bjussar på en gratis inblick.

Från Werner (med bilden, se ovan:

Monterade Kaninburar på Sommar-REA
"Bara i Skara…"
***
Från Khalil:

"Hej.
Vet du om Tv4 kommer att ha försnack innan matcherna i La liga kommande säsong? För jag är säker på att fler kommer att följa La liga nu när ligan fått in nya stora namn. Sen läste jag också att Hans Backe är tillbaks."

ANNONS

SVAR:Jag vet inte hur det blir med studio till La Liga, det är nog inte helt bestämt. Och kul med Hasse, hur länge det nu varar den här gången…det vet nog bara Svennis.
***
Från Limpan:
Var kan jag köpa dina svåra jätteklockor?
Hej Schtekwall!!!
Dina feta klockor som du har ibland är jag och min Smögenpolare lite sugna att glida runt med i sommar.
Måste va mycket brudar på dom!
Vad heter dom och var kan vi köpa??

SVAR:Om det blir så mycket ladies på klockorna så tror jag inte direkt att det fungerat på mig. De heter Kyboe och finns nog på nätet och just nu under Båstadveckorna har de eget försäljningsstånd sidan om Hamnkrogen här u byn. Med specialprize only for you my friend – om ni hävdar att ni läser den här bloggen.
***
Från Linus:
Angående bloggbilden
Hej Patrick!

ANNONS

Jag ville bara påpeka att ketchupflaskan känns helt off på bilden från Papa’s. Bilden
skulle kunna ha passat in på Moore’s sektion "Vem fan är du?". Du har å andra sidan
säkert ingen aning om vad det är för något, men inget av detta är ju speciellt viktigt
egentligen.
Annars gillar jag det mesta du gör, och jag är synnerligen glad att du uppdaterar
bloggen under vad jag antar är din semester. Det gör på sätt och vis min sommar.
Ha det gott!

SVAR:Ketchupflaskan var förstås Wilmas. Hon körde Bollo, som vanligt.
***
Från Niklas:
Fundering kring U21
"Hej Patrick
En sak jag har funderat på sedan U21-slutspelet. Sverige var hemmanation. I tre av fyra matcher fick motståndarna minst ett rött kort. Hur hade vi kommenterat domarinsatsen om turneringen gått exempelvis i Ryssland, Italien eller Rumänien? Detta påminner mig om kvalet till VM 1994. Kostadinov gjorde 1-0 på straff för Bulgarien i alla hemmamatcherna. Publiktryck? Svaga domare? Mutor? Nej då. En ren slump….
"

ANNONS

SVAR:Jag är rädd för att jag inte direkt hänger med här, men vad fan.
***
Från Arne Wilhelmsson:
De äldre
"Hej!
Jag är inget stort fan av alla dessa bloggar nuförtiden, men din är en av få jag regelbundet läser. Främst med anledning av mitt fotbollsintresse, och jag tycker du har välformulerade, insiktsfulla åsikter i det ämnet. Ganska roligt skriven också, och det är ju aldrig fel. Dessutom, blev jag väldigt överraskad av ditt inlägg om äldreomsorgen nyligen. Din mormors öde delas av alltför många i Sverige idag och det känns pinsamt att det sker i ett "välfärdsland" som Sverige. De äldre är förmodligen en tacksam grupp att köra ner i skiten, eftersom de i princip aldrig protesterar.
Jag har en gammal mamma, som är 86. Lite piggare och i bättre skick än din mormor, men hur länge till? Jag bor 11 månader om året i Thailand, men åker till Sverige 1 månad varje år för att se efter min gamla mor. Hon bor själv i lägenhet och det fungerar än så länge. I och för sig vet jag inte om äldreboendet är en bättre lösning. Mammas tidigare granne, numer 93 år, bor på ett sådant sedan ett år tillbaka. Eget rum och mat serveras regelbundet, men….. ensamt. Tanten vill inget hellre än att dö snabbast möjligt och det är för ynkligt.
I Thailand gör man fortfarande som vi gjorde förr i Sverige. Familjen tar hand om de gamla, man bor tillsammans. Lever inte lika länge, av olika skäl, men de gamla blir skröpliga här också. Men de får sällskap, omtanke och värme – dygnet runt. Jag ska inte säga att det var bättre förr, men det känns som vi missat något hemma.
Nåväl, ville egentligen bara tacka för en läsvärd blogg, och för att du tog upp en viktig samhällsaspekt!

ANNONS

SVAR:Tack för beröm. Och jag hör vad du säger, även om alla gamla sköna arbetare som trodde in i döden på sina sossar inte direkt betalade Europas högsta skatt (på den tiden) för att de skulle bli behöva lita på att tas om hand av sina egna.
***
Ja, ungefär så det kan det se ut i en mejlbox nära dig under en dag.
Ganska blandad kompott och rätt roliga/läsvärda/kloka frågor eller åsikter på sina håll.
Mycket färre idioter nu, jämfört med tidigare.
Det glädjer mig mycket.

Publicerad 2009-07-08 kl 18:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto