Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Snart tillbaka till fastare mark

Match i fredags och delar av laget använde lördagen till rekreation. Och annat. Jag, Godfather, Bosse Båstad, Clabbe Rusk och Nicky-nacky-no gjorde Visby och det blev en fantastisk sittning på Innergården med oslagbar sashimi…samt årets bästa service: weltklasse! Lite kultur också i fredags då vi bjöds hemgjord Gotlandsdricka (se bild med värdpar) utanför Klintehamn…vi vill gärna insupa lite lokal atmosfär på våra resor. Nu väntar snart fastare mark under fötterna. Flyg Visby-Bromma-Landvetter och sen miljöbilen till Båstad, lite som att resa till Kalmar. Allsvensk fotboll i bilradion får det bli, lite som förr. Ser fram emot det

Publicerad 2009-07-26 kl 13:30
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons