Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Snart tillbaka till fastare mark

12å

Match i fredags och delar av laget använde lördagen till rekreation. Och annat. Jag, Godfather, Bosse Båstad, Clabbe Rusk och Nicky-nacky-no gjorde Visby och det blev en fantastisk sittning på Innergården med oslagbar sashimi…samt årets bästa service: weltklasse! Lite kultur också i fredags då vi bjöds hemgjord Gotlandsdricka (se bild med värdpar) utanför Klintehamn…vi vill gärna insupa lite lokal atmosfär på våra resor. Nu väntar snart fastare mark under fötterna. Flyg Visby-Bromma-Landvetter och sen miljöbilen till Båstad, lite som att resa till Kalmar. Allsvensk fotboll i bilradion får det bli, lite som förr. Ser fram emot det

ANNONS
Publicerad 2009-07-26 kl 13:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto