Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dulee har sig själv att skylla, trots allt

Ekwalls blogg

En allsvensk stjärna som har varit rubrikernas man…minst sagt…i rätt allvarliga sammanhang tidigare, som "flytt" allsvenskan för Israel, som kommit tillbaka till AIK direkt efter en rättegång under rätt stort uppslagna nyhetsvinjetter och som alltså klockan 03:30 mitt under säsongen på The Lab (av alla ställen, det är ju nästan det värsta!) handlar med ett kreditkort som inte är hans eget (helt ärligt; hur oftar brukar DU handla med någon annans kreditkort) och som visar sig vara fetspärrat, polis tillkallas, vaga misstnkar om "bedrägeri" – den allsvenka stjärnan tycker alltså då att allting är medias fel.
Varför plockar han inte fram fyra hundralappr eller sitt eget kort och pröjsar som alla andra? Det är ingen stor grej, men bara för att minimera alla tänkbara möjligheter till strul.
Skulle det någonstans i Dulee Johnsons medvetande, bara sådär yttepyttelite finnas en tanke som säger; i mitt läge kanske kanske det finns en risk att just en sån här grej blir rätt feta rubriker, jag har bäddat lite innan och minsta lilla som händer halv fyra på krogen kan nog bli hårt uppslaget, inte minst om polisen är inblandad?
Men, nädå…Dulee Johanson stegar fram till bardisken och tänker: jag pröjsar med ett kreditkort som inte är mitt.
Jag tycker allsvenska fotbollsspelare får gå hur mycket de vill på krogen om de vill, de får leva som vilka människor som helst….skulle deras arbetsgivare tycka annat så får de ta den smällen, precis som för dig och mig och alla andra.
Men om du som välkänt ansikte (jag kan tänka mig att de bakom baren kände igen Dulee) handlar med någon annans spärrade kreditkort och är allsvensk stjärna med lite tveksamt rykte – är det verkligen BARA medias fel att det blir som det blir då?
Det här ingen STOR grej, utgår jag från.
Om…säg Pierre Bengtsson…hade gjort samma grej så hade det blivit en viskning, men Dulee Johnson OM NÅGON vet ju att han är Dulee Johnson och att det är skillnad (och Bengtsson tror jag inte ränner på The Lab klockan halv fyra en måndagmorgon).
Därför känns det som om Johnson har lite sig själv att skylla.
Nu ska Johnson tydligen bojkotta Getingen och Bladet.
Jag tror inte att chefredaktör tar fram vare sig telefon eller plånbok för att be Dulee Johnson ändra sig ch hade jag varit Dulee Johnson hade jag valt att bojkotta The Lab istället.
Och handlat med mitt eget kreditkort.

Annons
Publicerad 2009-08-14 18:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto