Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det är dags att visa lite stake

Ekwalls blogg

Jag har varit inne på det tidigare och jag betonar det gärna igen; det är dags att visa lite stake, vilja, hörntänder, jävlar anamma…välj vad du vill.
Det är dags att ta sig samman som ett LAG…inte som en enda spelare och ni vet vem jag tänker på, utan alla tillsammans skitsamma vem som har spelat vänsterback lite för mycket…det är dags att göra det ihop.
Annars är jag rädd att allt tar slut ikväll.
Alla har ett ansvar att ta och under våren kändes det som ingen tog det; det är förbundskaptenernas uppgift att skapa en homogen "grupp" och ett enat lag, det är spelarnas uppgift att tillsammans skapa kraft på planen och det är Zlatans uppgift att som kapten föra de trupperna framåt.Eller för den delen göra ett mål eller tre.
Alla har ett ansvar.
Vi har sprungit in till landskamper mot Malta och Finland med lite revanchlusta och det har mest sett ut som om vi helst hade velat vara någon annanstans.
Håglöst, oengagerat, lite räddhågset.
Det finns inte längre och den som stiger undan ikväll, den som inte håller ihop ikväll, den är en förlorare…för så jävla enkelt kommer det inte att bli när det smäller på Ference Puskas inför 40.000 hängivna hemmafans.
Vi hade en dålig vårsäsong med landslaget och allt annat snack är bullshit.
Poäng- såväl som spelmässigt.
Men med landslag kan det vara stor skillnad från en säsong till en annan.
Det som är kass en vår kan vara bra en höst.
Se; Spanien i vårt senaste kval.
Det är det som är vårt hopp, att allting blir så mycket bättre.
Men oavsett vem som är på planen så kommer ingen att kunna lösa det här på egen hand…så bra finns det ingen som är; inte ens Zlatan Ibrahimovic.
Jag vill se ett svenskt landsLAG ikväll.
Får jag se det, så löser det sig.
Annars inte.

Annons
Publicerad 2009-09-05 15:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto