POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Molins, Maradona och en Lundh

Min rygg dödar mig alldeles för ofta; jag närmar mig ett prydligt svenskt rekord i antal smärre nackspärrar.

Jag springer till min finske naprapat Heikki som är grym och som knäcker, stretchar, masserar och fixar…när jag gnäller över att det gör ont så säger han bara “detta e ingen jevla sööönhetssalong”…men det börjar bli tröstlöst.

Jag behöver nog röntga rygg  och nacke för att hitta fel, det är en utväg.

En annan är att köpa en ny säng och så får det bli…jag hade egentligen tänkt inleda en månadslång tung träningsperiod idag, men ryggen förhindrar det så det får bli sängköp, se där en perfekt ursäkt för att slippa plågas.

Svår säng, bra säng eller både och?

Tempur, Hästens eller Ikeas kritikerrosade Sultanmadrasser?

Det får bli en som är bra att ligga i.

***

Otroligt bra respons på senaste Ekwall vs Lundh med Anders Svensson, ett program som engagerade stort och jag har fått flera väldigt vettiga mejl.

Inte minst i frågan om anonyma kommentarer där jag och Svensson gick till gemensam attack mot Långe Lundh.

Nu går någon på Lundhs linje att man kan, som Farbror Bank och Niva exempelvis,  jobba med att moderera sina kommentarer.

Jo, det fungerar ju om man har en blogg…det var inte riktigt det jag och Svensson var inne på.

För det är ju rätt svårt för Svensson att moderera anonyma kommentarer i alla artiklar som skrivs om honom eller, för den delen, småkrångligt för mig att göra något åt de anonyma spyor som kommer i samband med klickjagande artiklar med “Ekwall” i rubriken hos Bladet eller Getingen.

Då använder seriösa publicister dessa anonyma kommentarer som ett redskap i sin jakt på läsare/klick…det tycker jag är förkastligt. 

Eller är det något man är stolt över?

Så här: Jag tycker inte att det är OK att stora publicister utan någon som helst kontroll ska publicera när någon anonymt – det kan vara vem som helst, ingen vet – skriver exempelvis (och jag tar ett tvärsnitt av den totala nivån, bortsett från att jag valt att stava korrekt): “Kalle Karlsson är en äcklig fet patetisk nolla.”

Det är inte värt att läsa för någon. Om nu inte vågar stå för det. Det är bara vanvettig och förkastlig nätmobbing.

Det är skamligt att serösa publicister helt öppet valt att godkänna det.

(Däremot kräver de snabbt en ursäkt om någon i en TV-ruta inte tycker som de tycker eller skryter om hur de ökar och ökar och ökar…fler klick är grejen, skitsamma hur och varför)

***

Nu laddar vi för allsvenska slutdramatiken.

Råsunda imorgon, Tipslördag; AIK-Gefle.

Den bör AIK vinna ganska komfortabelt, intressantare då med Malmö FF-IFK Göteborg i samma omgång.

***

På tal om yttermittfältare: Fortsätter Guillermo Molins ösa på i samma takt som han gjort under senare delen av hösten så har vi ytterligare en klassisk yttermittfältare för ett kommande landslag där…om vi nu ska spela med ytterspelare i landslaget framöver, det har vi ju ingen aning om.

Det senaste halvåret har de varit fridlysta.

***

Fan, efter den recensionen hade jag gärna sett Nyhetsankorna.

Nu är föreställningen nedlagd innan den ens hade hunnit börja.

***

Diego Maradona kommer att förgylla ett VM-slutspel igen.

Sanna mina ord.

***

Förbundet backar såklart i fallet om Dawit-böterna, inte ens de är så stelbenta.

Gott så.

Nu utgår jag från att Getingens sportredaktion går tillbaka till annat än – politik.

***

Svensson hävdade bestämt att det är kört för Elfsborg i guldjakten.

***

Slutligen gratulerar vi två meter människa.

Min parhäst Långe Lundh fyller år idag.

Någonting närmare 50, tror jag.

Publicerad 2009-10-16 kl 11:58
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå