POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Backe till Nottingham, jag till London


Först en batalj med altmeister Hegerfors i morse…se mer om det på här sajten…sen drar sig Backe ur förbundskaptenracet, det händer mycket i TV4 Gruppen. Själv har jag dragit till London för kortare höstlovssemester. Ture Turist-grejen med ledsagare i Wilma, 10 år: London Eye, Big Ben, Hamleys (tack vare eller snarare på grund av Långe Lundhs envisa tjat), Piccadilly, hela den grejen. Nu sitter vi på Mortimers och äter. Utomhus. Utan jackor. Så här glad är jag för det, med risk för att bli anklagad för uppvigling.

Publicerad 2009-10-26 kl 20:47
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå