POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Backe blev en notis här i London


Full fräs hemma, såklart. Nu blir det intressant att se vem Hamren vill ha som sin assistent. När vi hade honom i Ekwall vs Lundh så trodde han att förbundet skulle gå efter ett känt fotbollsnamn, en före detta storspelare…jag tror han nämnde Glenn Strömberg. Eller är det Lennartsson som gäller och forget the rest? Här i London gav Backes nya jobb inte de fetaste av rubriker. I The Indenpendent bidde det en pliktskyldig notis bland galoppoddsen: häst nr två hamnade alltså där. Träffade Stuart Baxter på stan idag…han bör vara ett namn såklart om Erik bangar, vad ska han kunna göra me Finland liksom…och han letade inte efter jobb. Snarare efter New Bond Street. Baxter har alltid varit class.

Publicerad 2009-10-27 kl 18:38
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå