POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Mama Mia, vilket drama!


Höstlov är höstlov och London är London med allt vad det innebär för en 10-åring som vill se allt, lära sig allt. Jag kan ändå inte slita mig från gulddramat. Har följt det via mobilen från den här positionen, rad 7 på Prince Edward Theatre: Björn och Bennys mästerverk Mama Mia. Direktrapporter från olika håll. Tänk att Halmstad…som inte glatt ens Björn Hellberg denna säsong…kunde skaka Blåvitt så i Göteborg. Och tänk att Tobias Hysen räddar IFK än en gång. Eller tänk hur de känner sig i AIK när guldet på något vis slank ur deras nävar – igen (minns Malmö-Blåvitt). Jeeeeesus, vilket drama på söndag. Skriver detta i en paus. Sista akten väntar nu. Det är alltid den som gäller. Finalen, liksom.

Publicerad 2009-10-27 kl 20:54
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå