Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pavey: Vi har allsvenskans största käft i laget!

Ekwalls blogg

Kenny Pavey, en av AIK:s guldmän i studion (vi har medvetet valt bort formulär 1A, därför gäster som Mutumba och Pavey från AIK) och Millwall-mannen var intressant på alla sätt.
Inte minst när han berättade hur han själv rusat in på The Den – som åskådare, mitt under en match!
Och jag gillade historien med hur hans föräldrar och övrig släkt åkte till en svensk pub i London för att se guldmatchen.
De fick sitta på golvet till en början i den fullsmockade lokalen, men när det gick upp för alla att det var Paveys föräldrar så sattes hans mamma i pubens enda soffa.

Du ser såklart även extraprogrammet där Pavey listar allsvenskans whimps, allsvenskans bästa engelsmän genom tiderna och allsvenska mest bredkäftade – en av hans egna tog förstaplatsen!

En del AIK har det blivit i programmet av förklarliga skäl; de blev svenska mästare.
Vi hade givetvis gärna sett IFK Göteborg-spelare i programmet inför både guld- och cupfinal men du får inte loss något från Götet mitt under en sådan uppladdning, ingen får åka till en studio i Stockholm fram och tillbaka…det tar ändå lite tid och kraft och vi förstår det.

Annons
Publicerad 2009-11-06 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto