Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag blir tokig på filmandet i La Liga

Ekwalls blogg

Det perfekta julklappsracet idag när jag siktade in mig på Expert vid TV4-huset en halvtimme före stängningsdags (stängde 17) idag: en enda bil parkerad utanför, folktomt i butiken, direkt assistans av expertexpert och fem minuter senare var jag betald och klar.

In and out och det känns lite som att jag tjänade en timmer eller tre jämfört med hur det kommer se ut nästa helg.

***

Jag kan bli tokig på hur det ramlas, filmas och gör så förbannat ont så att man måste rulla runt sju varv för ingenting i La Liga.

Det är en jävulsk avart i en grym liga och ingen annanstans liggs det och gnys så mycket i gräset och i ingen annan stor liga försöker man påverka domarna så mycket genom att fejka.

Via TV-bilderna ser du ju direkt när det är allvarligt…som Pepe igår, hans reaktion när han ville ha hjälp  direkt visade att det var allvarligt.

Så mycket annat handlar ju bara om att påverka domaren…och där har exempelvis just Pepe och Puyol utnyttjat sin position som försvarsspelare mer än några andra, aldrig har jag sett “tuffa killar” och backar falla så enkelt och tydligt.

Annons

La Liga har ett problem här, domarna måste bli tuffare.

***

Förresten, har Manchester United under Sir Alex förlorat en enda match där inte domaren varit “skyldig”?

Och det blir ju ren jävla bondkomik när Air Alex, av alla, ifrågasätter antal tilläggsminuter.

***

Bortsett från det eviga filmandet, stor underhållning på Mestalla under de avslutande 45 minuterna.

***

Väldigt intressant Flinck- intervju med Lagerbäck i Bladet idag.

Jag noterar att den före detta förbundskaptenen valde hemlighållandet av startelvor in i det sista för att skydda spelarna.

Ändå var det ju just spelarna som genom åren läckte som såll.

***

Jag är långt ifrån någon cineast…en av mina absoluta favoritfilmer är “Saxofonhallicken”…men har i veckan “betat” av två filmer som vanligt folk sett för länge sen; Borat och Baksmällan.

Annons

Skrattade väldigt gott åt bägge.

***

Elva mål är elva mål är elva mål.

Jag vet inget stort sommar-nyförvärv 2009  i hela fucking Europa som lyckats så bra som Zlatan Ibrahimovic lyckats så här långt i Barcelona.

***

Slutligen kan jag gratulera alla som missat den omtalade kalkonfilmen “Solstorm” att det nu finns all anledning att se den…filmen ligger före kvällens Fotbollskanalen Europa och vi kör igång kl 23:20 i TV4.

Publicerad 2009-12-13 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto