Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En maskotdröm (avslöjande)


Min hemliga dröm har alltid varit att få vara ett sånt där maskotdjur på nåt idrottsevenemang. Och jag var nära ikväll när jag fick låna en av maskotdräkterna på cupmatchen i handboll mellan Flensburg och Kiel här i Campushalle. Killen ville ha tillbaka sitt fågelhuvud direkt efter den här bilden. Fan också, tyckte jag gjorde mig bra i dräkten. Jag får stå i min rätt svåra DG-rock istället, den “dräkten” står ut ganska bra, den också (vi är trots allt i Tyskland). Bra tryck i hallen. Och alla är överjävligt hyggliga, hjälpsamma och trevliga. Som alltid på handboll. Mot Danmark i natten efter maatchen. Ingen rast, ingen ro, ingen maskotdräkt.

Publicerad 2009-12-16 kl 19:14
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons