Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - grovarbetarna går igång på modeväska

dbvaskor

Hej Patrick,

 Idag var jag och en kollega i en butik som säljer yrkesläder, sådana som riktiga grovarbetare använder sig av, och döm av min förvåning när det på en av hyllorna i butiken ligger en datorväska med loggan till Ekwall vs. Lundh. Nu är det alltså inte bara fotbollsproffsen som springer runt med dessa fina väskor utan även grovarbetare…

 Sen kanske du kan svara på varför Steffo fått en något större modell?

 Tack för en bra blogg!

 

//Calle Törner

 

 

 SVAR: Du, jag har sett rätt biffiga killar här i Swansea…vithudade, i tunna tees, svårt tatuerade, tunga på bänkpressen…springa omkring med Ekwall vs Lundh-väskan. Jag och Långe Lundh är ju i grunden grovarbetare…även om Lundhs lundensiskt fisförnäma  akademikerbakgrund ibland tränger igenom…så det är inte så konstigt. Steffos sensationella väska – den måste vara ny på marknaden, jag har aldrig sett den förut…bör nog ha viss storlek om den ska få plats med ett par spritade ostar, cigarrer och ett par pavor svåra calvor.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår penna – limited edition – och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-04 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons