Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när Fuglesang gick på tennis

dbfuglesang

Vet inte om den här smygtagna bilden kvalar in på bloggen men jag tycker i
alla fall den är skön.
Zooma in och kolla autografen!
Killen måste på riktigt ha Fuglesang som idol. Varför skulle han annars ha
på sig tröjan på Davis Cuptennisen i Kungliga?
Hatten, med reklam för Madrid, är en bonus.

/johanna

SVAR : Du kan alltid lita på goda kollegor, för när det började sina lite bland bra Dagens Bild (kom igen, skicka på nu!) så mejlade Johanna Garå över den här godbiten. Av alla fansbilder är den här den bästa. Med stråhatt också. Och Fuglesangs autograf. Han bär det med stil och stolthet, lite rak i ryggen sådär. Vem Johanna Garå jobbar för när hon tassar omkring i Kungliga Tennishallen? På Svenska Dagbladet. Såklart.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-10 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons