Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild: Konstgräset tar över, överallt

dbbandygras

Hej Ekwall
Kollade in semifinalen mellan Hammarby-Villa i onsdags på Zinkensdamm, vilken “Multiarena”, Is, löparbanor och konstgräs, allt i ett. Nej, släpp Allsvenskan loss de är vår, Råsunda och AIK-Mjällby nästa anhalt på söndag. Tror att Listerlandets stolthet krigar till sig en poäng by the way, vad tror du?
Tack för en underhållande och bra blogg,
Hälsningar
Daniel Granqvist

SVAR:  Det är ju det jag säger; konstgräset tar över. När det nu vinner mark även inom bandysporten, då förstår vi att det här är framtiden.  För övrigt så tror jag att Mjällby kan överraska, men mest på Strandvallen. Det är nog där Sillastryparna ska rädda det allsvenska kontraktet.

DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-14 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons