Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - Rooney visar baksidan

 dbrooney

Tjena Patrick!
Vad passar bättre än en bild på världens bästa spelare för tillfället, dagen efter att han har manglat Milan och skjutit in sitt 30:e mål för säsong? Bilden är tagen, som du kan se, på Old Trafford. Matchen var mellan United-Newcastle, förra säsongen, premiären och vi som åkt över hade lyckats få rätt så bra platser om jag får säga det själv. Tillräckligt bra för att få en bild på världens idag bästa fotbollsspelare. Då har vi ändå inte sett hans maxkapacitet, om du frågar mig.
Tack för en annars bra blogg!
MVH
Carl Nielsen

SVAR: Rooney eller Leo Messi, kanske Cristiano Ronaldo också, det är väl lite hugget som stucket just nu vem som är bäst i världen. Men det går ju inte att komma ifrån att Rooney ser ut att kunna göra mål (på nick) från korvkiosken, om det skulle behövas.

Tack för bilden och ALLA NI ANDRA: skicka era sköna bilder, det har varit lite sämre under ett tag och det ligger pennor (och väska) i potten!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-16 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons