Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - vinn bloggpennor till hela laget!

dbfotbollspllysekil

Det här är en bild som kom in före längesen på en vacker idrottsplats i Lysekil. Hela Sverige vimlar ju av idylliska idrottsplatser, jag har själv besökt en del när vi varit ute med TV-laget.

Nu har du chansen att presentera ditt lags idrottsplats för en glad och bred bloggläsarkrets.

Vi kör en kampanj, med start på måndag, under fem dagar med “Dagens Bild – min idrottsplats”. Det kan vara vacker såväl som ful, ha ett roligt namn och kanske framförallt en liten historia på några rader i samband med att ni skickar in den.

De bilder som publiceras i den här kampanjen under nästa vecka föräras med tjugo (ja 20, st) stycken limegröna pennor i limited edition med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” – så att det finns pennor till hela er trupp!

Det är bara att sätta igång och skicka in bilder på er favoritidrottsplats, skriva några rader om den och på måndag börjar jag publicera.

Lycka till!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-17 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons