Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - gå-fotboll i Liverpool

dbliverpool

Hej!
Gillar den här skylten som jag fotade i Liverpool i oktober, den ger en rätt skön känsla. Vi valde att gå åt höger, och dagen blev inte sämre av att Liverpool slog United med 2-0 – deras enda seger på nio (?) matcher under den perioden. Det var ett jäkla drag på läktarna, även bland ordningsvakterna…
Mvh
Erik

SVAR: Skönt när fotbollen är så stor att den styr gatornas skyltar, eller hur? Sen kan vi ju fråga oss om det inte skulle vara pil NEDÅT på lagen, med tanke på säsongens formkurva? Går du till höger ikväll också, så sätter du dig framför TV-apparaten och ser Liverpool mot Lille i Europa League. i TV4Sport med start kl 18:30.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-18 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons