Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - när HIF var som starkast…

dbhiffest

Behöver bilden någon större presentation? Av Wahlstedts tröja att döma verkar det ha varit en blöt kväll… Den stora frågan är när den är tagen dock. Michael Hansson kom till HIF från Trelleborg 2000, medan Wahlstedt lämnade HIF 2001. Så det bör vara något av dessa årtalen. Platsen är givetvis svenskbaren Den Glade Viking i Playa De Las Americas, Teneriffa

/Daniel

SVAR: Wahlstedt var kunglig i nattlivet när det begav sig, en mästare på alla sätt. När det gäller Micke Hansson så kör han hårt fortfarande, i alal fall på fotbollsplanen. Den gamle Inter-dödaren är mästerlig på mittfältet för Olympic , som gick från fyran till trean förra året. Samma klubb som firade 90 år igår (stort grattis!) och det är möjligt att Hansson var lika slirig under gårdagskvällen som på den här bilden; det var stor jubileumsfest. Självklart på finare salonger…Pub Vagabond…

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-21 kl 11:57
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons