Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - sååå mycket sommar

I dag avslutar vi kampanjveckan för Dagens Bild: “Min Idrottsplats”

Det har rasat in bilder på svenska idrottsplatser (det vimlar av små guldkorn överallt i landet och jag älskar dom!) och nu finns det snart fem stycken lag som kan skryta med att de skriver med limegrön penna i limietd edition.

Här är sista klubben ut:

dbsvenstorp

dbsvenstorp2

Hej!
Skickar en bild från Svenstorps IP.
Svenstorp är en liten by på Österlen utanför Tomelilla. Bilden är tagen innan en match i maj ifjor på vår 7-manna ungdomsplan.
Svenstorps IF är en klubb som spelar i Div 7 Sö Skåne ,och Div 5 Sö Skåne Damer ,dessutom har vi 3 st. ungdomslag. Framgångarna har inte varit så stora på seniornivå.
 På denna planen har dock killar som Anders Andersson (MFF och TV4) och Jan-Olof  Kinnvall (MFF)spelat sina första knattematcher.
Närmsta granne till IP är för övrigt sommarstället tillhörande just Anders A och hans bröder.
 Mvh. Mats Persson Svenstorps IF

SVAR: Jag valde till slut den här bilden för att det känns som att vi behöver de underbara sommarvibbar som den strålar. Det gröna gräset (doften av nyklippt!), suset i träden och det gula rapsfältet. Sällan förr har vi väl längtat efter just det. Klart jag hade koll på att dubbel-Anders (skönt att du benämner honom MFF och TV4…) kom från Svenstorp. Men inte Jan-Olov Kinnvall (som sen bytte namn till Kindvall)…tänk så odödlig den killen kunde ha blivit om han hade haft lugn nog att sätta det där lobbläget i Europacupfinalen 1979 – se mer HÄR.

 * DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-26 kl 12:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons