Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - en underbar fotbollsbild

dbhornproblem

Hej Patrick
På en åker utanför Limmared i södra Västergötland spelades under 
lördagen träningsmatch mellan division 4-lagen Limmared och Tvärred/
Vegby. Trots att planen knappast besvärats med något underhåll på lång 
tid menade många att den höll god allsvensk klass. Förutom i nordöstra 
hörnet då. Där höll vintern sitt grepp med en hög av snö och is vilket 
gjorde att linjen fick dras lite snyggt i en kurva. Kanske skulle man 
i allsvenskan snitsla av de värsta partierna på planerna?
Tack för en mycket läsvärd blogg.
Henrik Erickson

SVAR:  Jag håller med dig, Henrik, snitslad bana är aldrig fel och det finns nog en del allsvenska arenor som skulle kunna dra nytta av det. Planen i Limmared ser för övrigt ut som om den håller minst allsvensk klass…hade Råsunda haft lite mindre raka kritade linjer och lika mycket gräs som här, så hade  Nationalarenan varit att räkna med. För övrigt tycker jag att din bild är helt fantastisk, perfekt fångat ögonblick i en skön fotbollsvärld. Och hur lätt är det inte att skruva in hörnorna här, bara att följa linjen; skruva den som i Limmared!

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-28 kl 12:11
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons