Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dagens Bild - världen bakom ett jättetifo

dbmfftifo

Det känns förstås häftigt att ha fått fira MFF, klubben i mitt hjärta, genom att delta i Sveriges dyraste tifo genom tiderna. Men som man ser på bilden jag bifogat så kändes det som man fick vara med men ändå inte. Fast det var ju ändå lite gemytligt under duken, sånär som på en rätt sur snubbe med megafon som gick runt och skrek, “ned med flaggorna”. Mellan flickorna kan man förövrigt se Edward Ofere värma upp.
 
MVH Babou Jow

SVAR:  Jag har alltid undrat, faktiskt: hur lite man kan njuta av ett tifo när man själv är en liten del av ett det? Det här är ju en bild som avslöjar det mesta. Tifot var mäktigt och dyrbart, även om det kanske inte gick lös på 250 miljoner som Arne sa i Sportpanelen i morse…men intressant var ändå att det talades så gott om “den stora publiksiffran” och många menade att det var “fullsatt” på Stadion. 13000 kom mot ÖSK, det var 10000 färre än vid första matchen förra året (som var första på nya arenan, men ändå: 10000 skiljde) och 7000 färre än andra hemmamatchen för MFF förra året. Det säger nog mer om det allmäna läget i allsvenskan just nu, än om Malmö specifikt. Är jag rädd.

* DAGENS BILD

Det kan vara vilken bild som helst…ditt fotbollslag, en tidningsrubrik, en skön naturbild, en bild på en undulat som påminnner om Abgar Barsom, på dig själv, idolbild, musmatta med Magnus Wislander, smygtaget från Café Opera, en seriös och snygg bild eller närbild på Majstorovics vader…allting fungerar så länge du bifogar en kortare bildtext.

Om jag gillar bilden så publicerar jag den på bloggen som Dagens Bild (skicka gärna många bilder, de läggs på lager och kan publiceras när som helst framöver).

Bilden eller bilderna mejlar du till ekwall@tv4.se. Märk mejlet DB samt  rubrikord, exempelvis “DB EM i Portugal”.

Varje gång du får en bild publicerad skickar jag en svår limegrön penna – limited edition – med texten “Jag har varit med i Ekwalls blogg” och när du fått bild publicerad fem gånger under ett år så får du en Ekwall vs Lundh-resväska från Cavalet.

Helst ska du själv ha tagit bilden (det är lite poängen), om inte vore det bra om du kollat med fotografen att bilden får public

Får du en bild publicerad: Mejla SEPARAT mejl med rubriken Penna Efternamn (typ; “Penna Karlsson”) så skickar vi så snart vi har en pennskickardag

Publicerad 2010-03-29 kl 14:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons